Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cansel Tatlıcılık’tan lokma ikramı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Cansel Tatlıcılık'tan lokma ikramı

Cansel Tatlıcılık yetkilileri, Mübarek Muharrem ayı nedeniyle Afyonkarahisarlılara lokma ikramında bulundu

Ambaryolu girişinde faaliyetini sürdüren ve Çukurova bölgesi lezzetlerini Afyonkarahisarlıların damak tadına sunan Cansel Tatlıcılık, dün Cuma Namazı sonrasında vatandaşlara lokma ikramında bulundu.
Mübarek Muharrem ayı ve Aşure Günü nedeniyle lokma tatlısı ikramında bulunan Cansel Tatlıcılık yetkilileri Ahmet Sayır ve Salih Sayır kardeşler, vatandaşın gösterdiği ilgiden de memnun olduklarını ifade etti. Firma yetkililerinden Salih Sayır; “Muharrem ayı ve Aşure Günü olması nedeniyle Aşure yerine lokma ikramında bulunmayı tercih ettik. Cuma namazı sonrasında ikramımıza başladık. Yaklaşık 175 kilogram lokma tatlısı dağıttık. Bu günlerin feyzinden umarım hepimiz nasiplenebiliriz” dedi.
Afyonkarahisarlıların damak tadına yeni lezzetler sunmak için değişik tatlar da denediklerini belirten Salih Sayır; “Sade olarak ürettiğimiz Lokma ve Halka tatlımızı Antep Fıstıklı olarak da üretiyoruz. Müşterilerimizin beğenisine sunduk ve oldukça ilgi gördü. Bunun yanı sıra ürünlerimizde glikoz da kullanmıyoruz” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti