Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cansuyu muhtaçlara ulaşıyor – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu muhtaçlara ulaşıyor – Kocatepe Gazetesi
Cansuyu muhtaçlara ulaşıyor

“Yoksula Bayram Yetime Tebessüm” sloganıyla Ramazan kampanyasını başlatan Cansuyu, bu yılda yurtiçinde ve yurtdışında gerçek muhtaçlara ulaşmaya devam ediyor

DAĞITIMLAR DEVAM EDİYOR
Cansuyu’nun her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyanın dört bir tarafında İslam Alemiyle Ramazan’ın bereketini ve mutluluğunu paylaştığını söyleyen Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir; “Cansuyu, gıda ve kıyafet dağıtımıyla Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Cansuyu olarak her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da 65 ülkede yardım faaliyetinde bulunuyoruz. Afyonkarahisar Temsilciliği olarak genel merkezden gelen 100 adet gıda paketi ile Afyonlu hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan 468 adet gıda paketini Afyonkarahisar merkez ve köyleri olmak üzere Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Evciler, Hocalar, İhsaniye, İscehisar, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Sultandağı, Şuhut ilçeleriyle köylerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtımı sürdürülüyor.” dedi.
HEDEF BİN GIDA PAKETİ
Cansuyu İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, Beyyazı beldesi, Çıkrık beldesi, Bostanlı ve Kozluca köyleriyle, İscehisar İlçesi, Seydiler beldesi, Konarı, Cevizli, Sarıçayır, Çatağıl, Karakaya ve Olukpınar Köyleriyle, Çobanlar ilçesi, Kocaöz beldesi, Kale, Akkoyunlu, Göynük köyleri ile Bayat ilçesi, İnpınar, Akpınar ve İmrallı köylerine ulaşarak ihtiyaç sahiplerine 350 adet gıda paketi dağıtıldığını ve hedeflerinin bin gıda paketi dağıtmak olduğu ve bin ailenin de kıyafet ihtiyacının karşılanacağını belirtti. Bir gıda paketi değerinin 70 TL, bir kişilik iftar bedelinin de 5-10 TL olduğunu belirten Demir; “Gelin; çaresizlikten, kimsesizlikten kurumuş yüreklere; yeryüzünde en son gözü yaşlı mazluma ulaşana dek mübarek köprüler kuralım, umut olalım, onlara can suyu olalım.” ifadelerini kullandı.
AFRİKA’DAKİ KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYALIM
Afrikada kuraklığın pençesindeki ülkelerde açlıktan ve susuzluktan ölen insan sayısının her geçen gün arttığını belirten Cansuyu İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir sözlerine şöyle devam etti: “Cansuyu açlıktan ve susuzluktan dolayı kimse ölmesin diye su kuyuları açıyor, kumanyalar dağıtıyor. Siz de Afrikadaki kardeşlerimizi unutmayın. Bir su kuyusunun hizmete açılma masrafı; Kamerun ,Çad, Mali, Togo, Gana 3.500 dolar, Nijer, Etyopya, Somali 5000 dolardır. Ayrıca Cansuyu Gönüllüleri adı altında açılan Su Kuyularına dilediğiniz miktarda bağışda bulunabilirsiniz. Afrika ülkelerinde, Cansuyu tarafından su kuyusu projelerinin yapım süresi 3 ay ile 6 ay arasında değişmektedir. İnternet sitemizden veya temsilciliğimizden bağışlarınızı yapabilirsiniz.” (Kocatepe)