Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cansuyu’nun İlçe Temsilcileri Toplandı

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İlçe Temsilcileri Toplantısı yapıldı.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İlçe Temsilcileri Toplantısı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Derneğin İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, Eczacı Mehmet Mezgil, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Muharrem Coşkun ve İlçe, Belde, Köy, Mahalle Temsilcileri, Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra Denizli ve Uşak Temsilcileri katıldı.

Cansuyu’nun İlçe Temsilcileri Toplandı

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMANIN ÖNEMİ ANLATILDI

Cansuyu Derneği Eğitim Başkanı Mustafa Zengin’in Kur’an-ı Kerim tilavetini ile başlayan toplantı, sinevizyon gösterisi ile devam etti. Gösterinin ardından Derneğin İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir açılış konuşması yaptı. Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Muharrem Coşkun’un yaptığı selamlama konuşmasının ardından Mehmet Mezgil tarafından yardımlaşma ve dayanışmanın önemine yönelik sunum yapıldı.

BAĞIŞLAR TEMSİLCİLİKLER VE İNTERNET ÜZERİNDEN ULAŞTIRILACAK

‘Kazancımız Allah İçin Verdiğimizdir’ sloganı ile çalışmalarına devam ettiği bildirilen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, her yıl olduğu gibi bu yıl da bütün bağışlarının illerdeki temsilcilikleri ve internet üzerinden ulaştıracağı açıklandı. Geçen yıl yurt içinde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde düzenlenen genel bağış kampanyalarının bu yılda yapılarak mazlum, muhtaç ve yoksulların sevindirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

CANSUYU’NUN HEDEFLERİ KONUŞULDU

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda; Birim Başkanlarının konşmalarının yanı sıra derneğe son üç yılda yapılmış olan toplam bağışların istişaresi de yapıldı. Geçen yıl genel bağış faaliyetlerinde hangi ilçenin nasıl çalışma yaptığı ve bu yılki hedefleri konuşuldu. Toplantı İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir’in kapanış konuşması ve İlçe Sorumluları’na plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

Cansuyu’nun İlçe Temsilcileri Toplandı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti