Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cardin, Afyon’da 5 bin metrekarelik mağaza açtı

Cardin, Afyon’da 5 bin metrekarelik mağaza açtı

Cardin Prestij Mobilya firması, Türkiye genelindeki en büyük mağazasını Afyonkarahisar’da açtı. Cardin Prestij Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker, Afyonkarahisar’ın merkezi bir yerde olması nedeniyle tercih edildiğini kaydetti

Eskişehir merkezli Cardin Prestij Mobilya, Afyonkarahisar’da 50’nci mağazasını açtı. Türkiye genelinde metrekare olarak en büyük mağazasını Afyonkarahisar’da açan Cardin Mobilya’nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker, “Afyonkarahisar yolların kesiştiği bir yer olduğu için ilk olarak Afyonkarahisar’ı tercih ettik. Bu mağazamız yaklaşık 5 bin metrekarelik bir mağaza. Afyon’un en bülük mağazası oldu mobilya konusunda. Fiyatlarımızla ve ürün seçeneklerimizle iddialıyız” dedi.
Çok işlevli ve kullanışlı ürünleri vatandaşlara sunduklarını kaydeden Teker, “Afyon, bize çok yakın bir bölge. Daha önce de burada çalıştığımız bir bölgeydi zaten. Merkezi bir nokta. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu konuda daha önce burada toptan konusunda geçmişimiz vardı. Burası tüm Türkiye’nin gördügü bir nokta. Burada olmak bize diğer illerde olmak için de bir öncülük getirecektir” diye konuştu.
Teker, yemek odası-koltuk takımı ve yatak odasının toplam 2 buçuk bin liraya satın alınabileceğini, 12 aya kadar vade seçeneği sunduklarını kaydetti.