Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çavdar’dan Gümüş madalya – Kocatepe Gazetesi

Vietnam’da düzenlenen Asya Açık
Çavdar’dan Gümüş madalya

Vietnam’da düzenlenen Asya Açık Para-Tekvando Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla mindere çıkan Afyonkarahisarlı sporcu Meryem Betül Çavdar, final müsabakasında rakibine mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
MİLLİLERİMİZ TAKIM HALİNDE BİRİNCİ OLDU
Türkiye, şampiyonayı bayanlar paralimpik kategorisinde ilk sırada tamamlamayı başardı. Milli sporcular kazandıkları madalyaların yanı sıra 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına katılım yolunda önemli puanlar elde etti. Milliler şampiyonayı 2 bronz madalya ile tamamladı. Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğrencisi Meryem Betül Çavdar kazanılan 2 gümüş madalyadan birini kazanan sporcu oldu. Türkiye, şampiyonayı bayanlarda paralimpik kategoride ilk sırada tamamlamayı başardı. Milli sporcular kazandıkları madalyaların yanı sıra 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına katılım yolunda önemli puanlar elde etti.
“OKUL OLARAK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Vietnam’da düzenlenen Asya Açık Para-Tekvando Şampiyonası’nda Milli Takım formasıyla mücadele ederek gümüş madalya kazanan Meryem Betül Çavdar’ın elde ettiği başarıyı Özel Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Kurucusu Önder Artuk da kutladı. Merve Betül Çavdar’ın yıl boyunca katıldığı müsabakalarda gösterdiği performansla Afyonkarahisar’ı ve Teknik Kolej’i gururlandırdığını ifade eden Önder Artuk, “Öğrencimizi Vietnam’da elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum. Başarılı bir öğrenci olmasının yanı sıra başarılı bir sporcu olan öğrencimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da okul idaresi olarak desteklemeye devam edeceğiz” dedi.