Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çay’da AS için moral yemeği verildi

Çay’da AS için moral yemeği verildi
Çay'da AS için moral yemeği verildi

Afyonkarahisarspor zor bir dönemden geçiyor. Maddi sıkıntılarla boğuşan Şimşek için Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, mor-beyazlı ekibin Pazarspor maçı öncesinde Çay’da bir moral yemeği tertip etti

Spor Toto 3. Lig 3. grupta kümede kalma mücadelesi veren Afyonkarahisarspor dün Pazarspor’la karşı karşıya geldi. Bu maça çıkmadan önce de Cuma gecesi, Çay’da takım için bir moral yemeği verildi. Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Afyonkarahisarsporlu teknik heyete ve oyunculara moral yemeği tertip etti. Moral yemeğine Afyonkarahisar protokolü de büyük ilgi gösterdi. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çay Kaymakamı Hayati Taşdan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Demirayak, işadamı Adnan Demirel, Afyonkarahisarspor Başkanı Hikmet Bülbül de yemeğe katıldılar. Yemekte ev sahibi konumunda olan Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Afyonkarahisarspor’a düzenlemiş olduğu moral yemeğine katılanlara teşekkür etti.
Vali Balkanlıoğlu: “Afyon’un ismi bu takımla duyuluyor”
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, profesyonel takımların bulundukları illerin ve ilçelerin tanınmasında çok önemli bir rol üstlendiğini ifade etti. Balkanlıoğlu Afyonkarahisar gibi bölgesinde lider olma iddia-sında olan bir ile profesyonel ligde bir takımın yakıştığının altını çizerek şöyle konuştu: “Profesyonel takımların bulunması bulunduğu ile sınıf atlatıyor. Futbol tüm dünyada ortak bir değer olarak göze çarpmaktadır. İki kişinin oturup futbol hakkında yorum yapması, tartışması, birbirini anlaması ve anlaşmalarını sağlamaktadır. İnsanların emek ve va-kitlerini spor gibi güzel faaliyetlerle meşgul etmesi, kaynaşma ve dayanışma açısından da önemlidir. Afyonkarahisar isminin duyulmasında böyle profesyonel bir takımın olması büyük önem taşımaktadır.”
“Sıkıntılara rağmen
takım başarılıydı”
Yemeğe katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da takımın içinde bulunduğu durumun zor olduğuna dikkat çekerek buna rağmen takımın başarılı olduğunu söyledi. Afyonkarahisar ölçeğindeki illerin futbol takımlarının profesyonel liglerde yer almasının avantaj olduğunu belirten Çoban, ancak avantaj olduğu kadarda birtakım sıkıntıları beraberinde getirdiğini söyledi. Geçmişte birçok klubün borçları nedeniyle zor durumda kaldığını belirten Başkan Çoban, “Afyonkarahisarsporumuzda geçen ve hatta bu yıl çok kıt imkanlara rağmen bana göre önemli işlere imza attı. Bunca sıkıntılara rağmen başarılıydı” diye konuştu.
Bülbül: “Bizim için anlamı büyük bir yemek”
Afyonkarahisarspor Başkanı Hikmet Bülbül de yemeği veren Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız’a teşekkür etti. Bülbül, “Gerçekten ligimiz çok zorlu bir lig. Morale çok ihti-yacımız olduğu bu günlerde bu yemek törenini çok anlamlı bulu-yorum. Bu takım birlik ve beraberlikle içinde desteklendiği müddetçe kümede kalacak ve daha yükseklere çıkacaktır” dedi. (Kocatepe)