Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çelik kuruluş yıldönümünü kutladı – Kocatepe Gazetesi

Çelik kuruluş yıldönümünü kutladı – Kocatepe Gazetesi
Çelik kuruluş yıldönümünü kutladı

Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, Memur-Sen’in, rahmetli Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan ve onunla aynı sendikal hareket çizgisini benimsemiş; aynı ruh iklimini taşıyanlar tarafından 17 yıl önce, 9 Haziran 1995’te kurulduğunu belirtti. Çelik, konfedarasyonun kuruluş yıldönümünü kutladı

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren Memur-Sen’in, şehirlerden ilçelere, beldelerden köylere kadar Türkiye’nin her yerleşim biriminde temsilcileri, üyeleri ve gönüllüleri bulunan en büyük konfederasyon haline geldiğini vurguladı.
Memur-Sen’in sivil, demokrat, özgürlükçü bir anlayışla çalışma hayatı ve sivil toplum hareketine yön vererek, öncülük ettiğini belirten İl Temsilcisi Abdullah Çelik; “Memur-Sen 17 yıldır adaletsizlik ve eşitsizliklerle mücadele etti. Memur-Sen, bu süreçte milletin lehine olan her türlü evrensel değerleri gündeme taşırken diğer taraftan sendikacılığı medeniyetimizin ve kültürümüzün değerleriyle buluşturdu. Aynı zamanda sivil toplum alanında yeni değerlerin üretiminde önemli katkı sağladı. Memur-Sen kurulmadan önce sendikal dünyada ücret sendikacılığı anlayışı hakim iken Memur-Sen’le birlikte hizmet sendikacılığı vurgusu artarken, akademik sendikacılık ve kültür sendikacılığı kavramları sendikal harekete damgasını vurdu. Sendikacılığı kavga ve çatışma alanı haline getiren anlayışlara karşı Memur-Sen, sendikacılığın dilinin barış, huzur, diyalog ve ortak aklın dili olabileceğini uygulamalarıyla gösterdi. Bu duygularla Memur-Sen konfederasyonumuzun kurucu genel başkanı Mehmet Akif İnan başta olmak üzere vefat eden tüm yönetici ve üyelerimize Allah’tan rahmet dilerken, konfederasyonun büyümesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi. (Kocatepe)