Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cem Karaca’nın Gözyaşları Filmi Ne Zaman Çıkacak?

8 Şubat 2004 tarihinde hayatını kaybeden sanatçı Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin hangi tarihte vizyona gireceği milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin vizyona gireceği tarihi sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

8 Şubat 2004 tarihinde

8 Şubat 2004 tarihinde hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Cem Karaca’nın hayatını anlatan senaryosunu Onur Böber ve Özden Uçar’ın kaleme aldığı,  yönetmen koltuğunda ise; Yüksel Aksu oturduğu “Cem Karaca’nın Gözyaşları ”filminin fragmanı 25 Aralık 2023 tarihinde yayınlanmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen filmin biletleri ön satışa sunuldu.

 

Müzik kariyeri ve özel yaşamıyla milyonların sevgisi ve beğenisini kazanmış bir isim olan Cem Karaca’nın hayatının tüm bilinmeyenleri ile sergileyecek olan filmde, Cem Karaca’ya oyuncu İsmail Hacıoğlu hayat verecek.

 

 

İsmail Hacıoğlu’nun annesi Toto Karaca’yı  Yasemin Yalçın, babasını Mehmet Karaca’yı ise Fikret Kuşkan canlandıracak. Filmde, bu isimlere; Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman, Melisa Döngel, Kubilay Tunçer gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik ediyor.

 

CEM KARACA’NIN GÖZYAŞLARI FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Milyonlarca insanın merakla beklediği Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi 26 Ocak Cuma günü vizyona girecek.