Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Centilmence bir sezon diliyorum” – Kocatepe Gazetesi

“Centilmence bir sezon diliyorum” – Kocatepe Gazetesi
“Centilmence bir sezon diliyorum”

Sezonun ilk maçı olan Tınaztepe Belediyespor karşılaşması için değerlendirmede bulanan Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, Fair Play anlayışı içinde, centilmence, üzülecek bir sakatlığın olmayacağı bir sezon dilediğini aktardı

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Demirspor sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. İlk hafta müsabakalarında Tınaztepe Belediyespor’la karşılaşacak olan Demirspor eksiklerini gidermeye yolunda ilerliyor. Sezon öncesi çalışmaları değerlendiren Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “İstediğimiz çalışmaları yapamadık, bayramın araya girmesi takımda kalan futbolcuların bir araya gelmesini engelledi. Gençlerle elimizden geldiğince yeni sezon için hazırlandık. Yine de benim istediğim ölçüde hazırlanamadık. Öğrenciler gelecek, aldığımız 1-2 futbolcu geldi. Hazırlıklarımızı ilerleyen günlerde tamamlayacağız. Ligde şampiyonluğa oynayacak 4-5 takım var. O takımların dışında bazı takımlarda 8-10 transfer yapmış. Diğer takımlar ise tam olarak hazırlık yapmış değiller.” dedi.
“HEDEFİMİZ CENTİLMENLİK İÇİNDE 3 PUAN OLACAK”
İlk hafta müsabakalarında Tınaztepe Belediyespor’la karşılaşacak olan Demirspor’da hedef centilmenlik içinde kazanılacak 3 puan. Demirspor’un kağıt üzerinde daha avantajlı olduğunu belirten Teknik Adam Bıyıkoğlu, “İlk maçımız Tınaztepe’yle, hem iyi futbol oynamak istiyoruz hem de kazanmak. Hedefimiz 3 puan, o gün kim daha iyi oynarsa maçı o alacaktır. Günlük performansa, hava şartları, taraftar, hakem ve saha şartları sonucu etkileyecek faktörler arasında. Tınaztepe yaşadığı iç sorunlar nedeniyle hazırlık yapamadı. Sahaya gençlerle çıkacaklar diye düşünüyorum, tecrübeli oyuncularından bazılarını diğer takımlara gönderdi. Kalan oyuncularla bir şeyler yapmak isteyecekler. Maç bizim açımızdan daha avantajlı olacak. Kağıt üzerinde biz biraz daha önde gibiyiz. Bunu büyük konuşmak anlamında söylemiyorum. Futbol bu sonuçta iyi oynayan kazanır. Bizim lehimizde olan faktörler var. Elimizden geldiğince çalışma yaptık. Yeni gelen oyuncularımız var. antrenmansız da olsa onları sahaya çıkaracağız.” ifadesini kullandı.
“TINAZTEPE BELEDİYESPOR’U TEBRİK EDİYORUM”
Geçen sezon boyunca hiç kırmızı kart görmeyen Tınaztepe Belediyespor’u tebrik eden Antrenör Bıyıkoğlu, “Centilmence bir maç olacağını düşünüyoruz. Çünkü biz yıllardır Tınaztepe’yle oynuyoruz. Her yıl olduğu gibi güzel bir ortamda maçımızı oynayacağımıza inanıyorum. Tınaztepe’nin kırmızı kart görmeden bir sezonu tamamlaması takdire şayan bir durum. Çok güzel bir olay bütün takımlara örnek olacak bir durum. Teknik kadro, yönetim kurulu ve futbolcuların centilmen kişiliklerini ortaya koyan bir konu, takdire şayan, her takıma örnek olacaktır. Bütün takımlara örnek olmasını ayrıca diliyorum.” şeklinde konuştu.
“BAŞARILAR DİLİYORUM”
Amatör ve profesyonel futbol oynayan takım ve futbolculara başarılı bir sezon dileyen Bıyıkoğlu, “Amatör ve profesyonel olarak futbol oynayan tüm futbolculara, tüm takımlara, bu sezon öncesinde başarılar dilerim. Fair-Play anlayışı içinde, bizleri üzecek bir sakatlığın olmayacağı, gönüllerince geçecek bir sezon temenni ediyoruz.” diye konuştu.
BIYIKOĞLU TARAFTARA SESLENDİ
Takımların taraftarlarından sezon boyunca centilmenlik isteyen Bıyıkoğlu, “Hisar Belediyespor, Salar Belediyespor ve Bolvadin Belediyespor takımlarının taraftarları tribünleri dolduracak diye düşünüyorum. Centilmence kazanmalarını, her hangi bir olaya meydan vermeden kazanmalarını gösteren davranışlar sergilemelerini, takımlarını desteklemeleri gerektiği gibi desteklemelerini istiyorum. Çünkü yapılacak taşkınlıklar sadece bizlere değil kendi takımlarına da zarar verecektir. Sporda taraftar olmakta başlı başına bir davranıştır.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)