Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çevre Hizmetleri Birliği toplandı

Çevre Hizmetleri Birliği toplandı

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği 30’uncu Olağan Meclis Toplantısı Birlik Başkanı Mehmet Zeybek
başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşti

 

Belediye meclis salonunda Başkan Mehmet Zeybek başkanlığında yapılan toplantı da birliğin yaptığı çalışmalar anlatılırken, gündem maddeleri de görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Zeybek, ülke olarak koronavirüs dolayısıyla zor günlerden geçtiğimizi söyleyerek, “Birliğimiz çalışmalarına son hız devam ediyor. Böylesine zor günlerde daha temiz bir çevre için yapılan çalışmaları dinledik, takdir ettik, inşallah en kısa sürede ülkemiz ve dünya üzerinde etkisini sürdüren pandemiden kurtulup daha sağlıklı ve huzurlu günlere ulaşırız. Toplantıda alınan kararların Birlik Üye Belediyelerine ve tüm Afyonkarahisar halkına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
ENCÜMEN ÜYELERİ BELİRLENDİ
Başkan Zeybek’in konuşmasının ardından Çevre Hizmetler Birliği Encümen ve Plan Bütçe Komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek 1 yıl süre ile encümen üyeliklerine seçildiler.
Plan Bütçe Komisyon üyeliklerine ise Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ve Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutçu seçildi.