Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceyda Düvenci Annesi Kör Mü?

Star Tv ekranlarında yayımlanan reyting rekorları kıran ‘’Sakla Beni’’ adlı dizide ‘’Filiz’’ karakteri ile ekranlara gelen Ceyda Düvenci’nin annesinin geçirdiği kaza sonrası son durumu merak edilirken Ceyda Düvenci annesi kör mü? Oldu sorusu da merak edilenler arasında yer aldı. Ceyda Düvenci annesi kör mü? Gelin birlikte öğrenelim…

Star Tv ekranlarında yayımlanan

Türkiye’nin 3. Güzeli seçilen isim olan Ceyda Düvenci’nin hayatı araştırılırken en çok araştırılanlar arasında Ceyda Düvenci annesi kör mü? Sorusu yer  aldı. Peki, Ceyda Düvenci annesi kör mü?

Ceyda Düvenci Annesi Kör Mü

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

1977 yılında Bursa’da doğan Ceyda Düvenci, Selanik’li olup eğitiminde, ilk ve orta öğrenimini Kadıköy Anadolu Lisesi’nde tamamlayıp, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olarak tamamlamıştır. Kariyerine 1997 yılında ‘’Star TV’’ ekranlarında yayımlanan Güzellik yarışmasın katılarak başlayıp,  Türkiye’nin 3. Güzeli seçilen isim Düvenci olmuştur.  Ceyda Düvenci’nin aile üyelerinden annesi Zümrüt Hanım Müzik Öğretmeni, Babası ise oyuncudur.

 

CEYDA DÜVENCİ ANNESİ KÖR MÜ?

Ceyda Düvenci’nin annesi olan Zümrüt Hanım geçirmiş olduğu bir trafik kazası sonucu gözlerini kaybetmiştir. Ceyda düvenci daha sonra gönüllü olarak görme engellilerle ilgili sosyal sorumluluk projesinde büyük rol oynamıştır.

CEYDA DÜVENCİ’NİN ROL ALDIĞI BAZI PROJELER:

Her Şey Çok Güzel Olacak, Abdülhamit Düşerken, Hoşgeldin Hayat, Bir Varmış, Bir Yokmuş, Ejder Kapanı   Cavidan, Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, Enes Batur’un annesi, Kadınlara Mahsus, Palavra Aşklar, Mirasyediler, Köstebe, Deli Divane, Tatlı Kaçıklar  , Son Kumpanya, Affet Bizi Hocam, Çiçek Taksi, Canlı Hayat, Babam Olur musun, Baba, Böyle mi Olacaktı, Dikkat Bebek Var, Öyle Bir Sevda ki, Hastayım Doktor, Zalim, Sil Baştan, Kasırga İnsanları, Bir Varmış Bir Yokmuş, Maki, Hasret, Binbir Gece, Şen Yuva, Umutsuz Ev Kadınları, Aşkın Kanunu, Maral: En Güzel Hikayem, Babam ve Ailesi, 8. Gün, günümüz  Sakla Beni