Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cezaevindeki çocuklara okul öncesi eğitim verilecek

Cezaevindeki çocuklara okul öncesi eğitim verilecek
Cezaevindeki çocuklara okul öncesi eğitim verilecek

Selçuklu İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Şükriye İşisağ koordinesinde, Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan 0-6 yaş arasındaki 6 çocuk için oluşturulan Okul Öncesi Eğitim Alanı açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yanısıra Afyonkarahisar Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Yaşar Yücel, Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Ggeçe, Müdür Yardımcıları Serdar Keyikpınar ile Fatih Kazak katıldı.
Açılış öncesi Yalçın, Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Yaşar Yücel’den kurum bünyesinde bulunan kütüphane, spor salonu ve eğitim alanları hakkında bilgi aldı.
“HÜKÜMLÜLERE ÇEŞİTLİ
KURSLAR DÜZENLİYORUZ”
Daha sonra konuşan Yalçın, “Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezimiz tarafından hükümlülere çeşitli kurslar düzenlemekteyiz. 0-6 yaş gurubu 6 çocuğumuzun da eğitim öğretimin dışında kalmaması için Okul Öncesi Eğitim Alanı oluşturmak istedik. Buradaki anasınıfı materyal ve malzemelerinden oyuncak, akıl ve zeka oyunları setleri, kitap ve dolap benzeri ihtiyaçlarını şimdilik giderdik. İlerleyen zamanlarda eksik ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bizlerle her konuda işbirliği içerisinde olan Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Yaşar Yücel’e çok teşekkür ediyorum. Selçuklu İlkokulu idarecilerimize ve çocuklarımıza eğitim öğretim verecek okul öncesi öğretmenimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
“SÜREKLİ DESTEK ALDIK”
Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Yaşar Yücel ise, “Bundan öncesinde de İl Milli Eğitim müdürlüğümüzden eğitim öğretim adına sürekli destek alıyorduk. Bu desteklerini Okul Öncesi Eğitim Alanı açarak bir adım daha ileriye taşıdılar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın’a, Selçuklu İlkokul idarecilerimize ve kurumumuzdaki yavrularımıza eğitim verecek öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.