Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Afyon’da gündemi belirleyecek

CHP İl Başkanı Yalçın

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, partisinin yerel ve genel anlamda gündemi belirleyeceğini, merkezi hükümet ve yerel iktidara gelmek için çaba göstereceklerini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, il kongresinden sonra mazbatayı alır almaz ilk röportajını Kocatepe Gazetesi muhabirine verdi.
Burcu Aydın: Yeni göreviniz hayırlı olsun. Mazbatanızı aldınız. Önceliğiniz ne olacak?
Yalçın Görgöz: Teşekkür ederim. İlk etapta 7 Mart Cumartesi günü öğleden sonra Beyaz Saray’da çok anlamlı bir toplantı yapacağız. Bir bölümü basına açık olacak olan bu toplantımıza Afyon Milletvekilimiz tüm ilçe örgütlerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, yönetim kurullarımız katılacaklar. Göreve başlar başlamaz bu bir Danışma Meclisi Toplantısı olacak. Toplantının basına açık olan ilk bölümünde il örgütü olarak Afyon’da neler yapmak istediğimizi anlatacağız. Basından müsaade alacağımız ikinci bölümde partimiz için mücadele de neler yapabileceğimizi konuşacağız. Birlikte çalışmak zorundayız. Sağlıklı bir çalışmayı nasıl yapabiliriz bunları konuşacağız, 28-29 Mart tarihinde kurultayımız var. Bu toplantıya kurultay delegelerimiz de katılacaklar. Örgütlerimizin düşüncelerini almak istiyoruz. Hep birlikte bir fikir değerlendirmesi ve beyanında bulunacağız.
Burcu Aydın: Başkaca neler yapmayı planlıyorsunuz?
Yalçın Görgöz: Bu hafta tüm ilçe örgütlerimize hızlı şekilde bir teşekkür ziyaretinde bulunacağız. Biz şimdiden Afyon Belediye Başkanlığını almak için, kaybettiğimiz ilçeleri geri almak ve yenilerini eklemek için artı olası bir erken genel seçimde Afyon’dan iki milletvekili çıkarmak için yollara koyulacağız.
Burcu Aydın: Tecrübeli bir siyasetçi olarak yeni dönemde izleyeceğiniz yol ne olacak?
Yalçın Görgöz: İlk önce parti içerisinde güçlü bir dayanışma sağlayacağız. 7 Mart Cumartesi günkü yapacağımız toplantı ile atacağımız ilk adım bunun göstergesidir. Bizim hiç ayrımız gayrımız yok. Kongrede biz 4 aday yarıştık. Ama hiç kimse kaybetmedi. Kazanan CHP oldu. Bu düsturla yola çıkıyoruz. Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var. Birisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti diğer CHP’dir” Biz gözbebeğimiz CHP’de siyaset yapıyoruz. Haliyle bizim birbirimizden ayrımız gayrımız olamaz. Bizler birlikte kol kola ama en çok salonlarda değil sokaklarda halkımızın arasında siyaset yapacağız. Halkımızın içerisinde olacağız. Bunu daha önce ki dönemde de göstermiştik. CHP Afyon’da gündemi belirleyecek. Artık Afyonlular her gün CHP’yi izleyecekler. Türkiye’nin ve Afyon’un gerçek gündemini CHP’den öğrenecekler. Bu ülkede neler yaşandığını bir takım yandaş basın kuruluşları dışında CHP takip edilir hale gelecek. Biz ülkemizin tüm sorunlarına çözüm bulan bunları uygulamaya hazır bir partiyiz. Çiftçimizin, köylümüzün, memurumuzun, emeklimizin, işsizimizin yanındayız. CHP iktidarında neler olmalı? Halkımıza sorunların çözüm önerilerini sunup CHP’nin halkın vatandaşın partisi olduğunu, MHP’ye, AKP’ye oy verenlerin adresinin de artık CHP olduğunu anlatacağız. >> Burcu AYDIN’ın Özel Röportajı