Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP Afyonkarahisar İl Başkanı bir doktora gidip kendini kontrol ettirsin”: “Aklı yerinde değil”

MHP MYK Üyesi ve

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ü sert bir dille eleştirerek, “Bir doktora gidip kendini kontrol ettirsin. Demek ki aklı yerinde değil” dedi

 

“TTB BİR İHANET İÇERİSİNDEDİR”
“Türk Tabipler Birliği (TTB) pademi dönemi başlangıcından bugüne kadar bir iğne hizmet etmiş midir?” diyen Milletvekili Mehmet Taytak, “Geçtiğimiz günlerde TTB ile Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ‘TTB Kapatılsın’ düşüncesini açıkladıktan sonra malum güya demokrasi hayranları Sayın Genel Başkanımızın düşüncelerine karşı çıktılar. Bizlerde Genel Başkanımızın ifade ettiği şekliyle TTB’ye ‘Sen Tabipler Birliği misin, Apo’nun sözcüsü müsün, hangi ülkelerin adamısın?’ TTB pandemi dönemi başlangıcından bugüne kadar bir iğne hizmet etmiş midir? Etmedi, bir şey üretti mi? Üretmedi. Bir hocamızın yaptığı çalışma ile testler artık 24 saat sonra değil 2 saat sonra sonuç verebilecek. Demek ki Türkiye de vatansever doktorlarımız, hocalarımız varlar, çalışıyorlar. Bir yerde solunum cihazı, bir başka yerde dezenfektan hazırlanıyor, bir başka yerde yine tıbbi bir çalışma içerisindeler. Özellikle dünyanın her yerinde de koronavirüse karşı çalışışan aşı çalışmalarının ortağıyız. Peki, TTB ne yapıyor? Halkı tahrik ediyor, halkı sokağa dökmeye çalışıyor. Bilgileri yanlış vermeye çalışıyor. Yani bir ihanet içerisindeler. O zaman diyoruz ki Selahattin Demirtaş’ı kurtarmakla uğraşacağına tıpla uğraş. Sen bir şeyler yap. Yapmıyorsan bu ihanetin bedelini ödeyeceksin.” dedi.
“CHP İL BAŞKANI BİR DOKTORA
KENDİNİ KONTROL ETTİRSİN”
TTB’ye karşı MHP cephesinden bu düşüncelerin açıklanması sonrası CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün açıklamasını değerlendiren Taytak şunları söyledi: “CHP İl Başkanı Genel Başkanımızın 15 Temmuz 2016 darbe kalkışması öncesinde söylediklerini ortaya koymuş. Buradan cevap veriyorum; 15 Temmuz öncesinde MHP Genel Başkanımız ne demiş ise o günün şartları içerisinde doğrudur ve arkasındayız. Kimse bize dün bunu diyordunuz şimdi bunu niye diyorsunuz diyememeli. Hala diyorsa bir doktora gidip kendini kontrol ettirsin. Demek ki aklı yerinde değil. Çünkü biz bunu açıkça her platformda söylüyoruz. 15 Temmuz sonrasında ifade ettiğim milli meselelerde biz Cumhur İttifakının yanındayız. Bazı arkadaşlarımız Cumhur İttifakını, bizim dışımızda da bazı gruplar sandalye masa ittifakı sanıyorlar. Tüm arkadaşlarımız olarak biz bakanlık beklemiyoruz. İhale beklemiyoruz, bir iş beklemiyoruz ve beklemeyeceğiz. Bizim Allah’ın rızası ve ülkenin bekası adına duruşumuz ortadadır ve sonuna kadar da devam ettireceğiz. Beka mı Afyon’ mu, beka mı İstanbul mu? Elbette beka. Zaten beka olmazsa Afyon’da olmaz, İstanbul’da olmaz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti