Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP, Atatürk İlkeleri’nin güvencesi” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“CHP, Atatürk İlkeleri’nin güvencesi”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP’nin kuruluşunun 92’nci
yıldönümünü kutladı. Ercan, CHP’nin Atatürk İlkeleri’nin güvencesi olduğunu belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 92’nci yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı. Ercan, “Kuruluşunun 92’nci yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet Halk Partisi; Atatürk ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, sosyal adaletin, laikliğin ve özgürlüklerin güvencesidir. Bağımsız bir Cumhuriyet’in temellerini atan CHP, çok partili yaşama geçişi sağlayan, Türkiye’ye demokrasiyi getiren partidir.
benim karakterimdir’ sözü, CHP’ye gönül veren CHP’nin ilkelerini benimseyen herkes için yol göstericidir” dedi.
KÖKLERİ SAĞLAM ULU ÇINAR
Ercan, şöyle devam etti:
“Bizler kökleri sağlam bu ulu çınarı, yeni filizleri ile yarınlara taşımalıyız, buna mecburuz.
Ben bu duygularla: Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ‘Benim iki büyük eserim var biri cumhuriyet diğeri cumhuriyet halk partisidir’ diyenBüyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, merhum Genel Başkanlarımız İsmet İnönü ile Bülent Ecevit’i şükran ve minnetle anıyor, 9 Eylül ruhunu bugünlere taşıyan tüm yönetici kadro ve üyelerimiz den ölenleri rahmet, yaşayanlara sağlıklı bir yaşam diliyor herkesi saygıyla selamlıyorum.”(Kocatepe Haber Merkezi)

“Gençler, CHP’ye sahip çıkacak”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Taban, gençlerin CHP’ye sahip çıkacağını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Taban, CHP’nin 92’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Taban, “CHP gençleri her zaman partinin bir neferidir ve öyle kalacaktır. Bizlerin her zaman,her daim yorulmadan,yılmadan çalışacağını,geceyi yatak,yağmuru yorgan yapacağımızı ve partimiz için durmadan çalışacağımıza emin olabilirsiniz. Cumhuriyet Halk Parti gençliği örgütlenmesini arttırarak Afyon’da sesini daha gür çıkaracak,parti bayrağımızı gönderlere çekecektir” dedi.
ŞEHİTLERE RAHMET
Taban, “Cumhuriyet Halk Partililerin hedefi asla ve asla birinci parti olmak olmalıdır,bu amaçla parti çalışması yapılmamalıdır;hedef tek başına iktidardır. Gençlik kolları her daim bunun için çalışacaktır. Bu partinin kuruluşunda şehit olan Kuvva-ı Milliye şehitlerine,Kurtuluş Savaşı şehitlerimize,devrim şehitlerimize ve tüm şehitlerimize tekrarAllah’tan rahmet diyor, ailerine ve yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)