Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP, Çıkrık’tan destek istedi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
CHP, Çıkrık'tan destek istedi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Enes Çiğiltepe, CHP Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Dr. Mehmet Ecer, Metin Akkent, Atakan Çelik ve Hasan Evrenkaya merkeze bağlı Çıkrık beldesini ziyaret ettiler

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz “Şimdiye kadar sizlere ulaşmakta güçlük çektik. sizleri sık sık ziyaret edemedik, bunun kabahati bizimdir. Bundan sıonras daha sık birlikte olmak için çaba harcayacağız sizin sorunlarınızı yerinde görme imkanı bulacağız” dedi.
“YETERLİ
HİZMET YOK”
Ziyaret sırasından konuşan Dr. Mehmet Ecer bir süreden beri devam ettikleri belde ziyaretlerinden dolayı vatandaşlardan olumlu tepki aldıklarını belirterek “CHP yönetimi olarak bizler sizinle beraber olmaya devam edeceğiz. Her halde bu tür ziyaretlerin ve toplantıları devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Sizlerin sorunlarını yerinde öğrenme imkanı buluyoruz. İçinde yaşadığımız günlerde gerek bölgemizin gerekse ülkemizin sorunları yumak olmuş durumda. Bir süreden beri devam eden siyasal sorunlarda hiçbir düzleme görülmedi. Çiftçimizin ekonomik sorunları ise günden güne artıyor. Çıkrık beldesi Afyon’a çok yakın olmasına rağmen yeterli hizmet alamadığı ortadadır. Önümüzdeki seçimlerde ilde ve beldelerde seçimi kazanacak ve sizlere hizmet getirecek olan adaylarla karşınıza çıkacağız. Sizlerden şimdiden destek istiyorum” diye konuştu.
“ULAŞIMDA
SIKINTI YAŞIYORUZ”
CHP Çıkrık Belde Başkanı Ahmet Özuslu yaptığı konuşmada “Belde olarak şikayetlerimiz var. Yollarımızın durumu çok kötü. İçme suyu sıkıntımız hat safhada. Ayrıca yapılan belediye hizmetlerinden memnun değiliz. Beldemizin Afyon’la ulaşımını sağlayan hattı belediye tarafından özelleştirilmesi ve bunun daha sonradan mahkemeye düşmesi nedeniyle sıkıntı yaşamaktayız. Bu soruna acil olarak çözüm bulunmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti