Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP demokrasinin önünü açtı” – Kocatepe Gazetesi

“Gençlerimizle Buluşmaya Devam Ediyoruz”
"CHP demokrasinin önünü açtı"

“Gençlerimizle Buluşmaya Devam Ediyoruz” sloganıyla yola çıkan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Taylan Yıldız, “Türkiye’nin Geleceği için Girişimcilik ve Teknoloji Konuşacağız” söyleşi programı çerçevesince partisinin Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi. İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Esra Yılmaz’ın daveti üzerine Afyonkarahisar’a gelen Genel Başkan Yardımcısı Dr. Taylan Yıldız, bir kır bahçesinde gençlerle buluştu. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş’ün de yer aldığı söyleşi programına Milletvekili aday adayları, İl Yönetim ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda genç katıldı.
“HÜKÜMET ÖNÜMÜZE
TAŞ KOYMAK İÇİN HAMLELER YAPTI”
Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve 15 Milletvekilinin demokrasinin önünü açtığını dile getirdi. Taylan Yıldız, “Biz İYİ Parti olarak seçime girebilmemiz için bütün kanuni sorumluluklarımızı yerine getirmiştik. Bağımsız olarak seçime girmeye zaten hak kazanmıştık. Ama maalesef bizim ülkemizin bağrında bir teveccüh olduğunu ve her geçen gün toplumun neslin de karşılığımızın kat ve kat arttığını gören maalesef hükümetimiz önümüze taş koymak ve bizi seçimlere sokmamak adına hamleler yapmaya çalıştığını sezinledik. Bu anlamda CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve de CHP’den partimize geçen milletvekillerine de çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Demokrasi adına önemli bir görevi yerine getirdiler. Cumhuriyet’imizi koruma adına bir söylemleri oldu. Demokrasimizin önünü açtılar” dedi.
“HİÇ BİR ZAMAN ÇATI ADAY ARAYIŞINDA OLMADIK”
İYİ Parti’nin hiç bir zaman çatı adayı arayışında olmadığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’inaylardın söylediği gibi bizim partimizin çıkardığı aday kendisidir. Bizde İYİ Parti olarak kendisinin arkasındayız. O anlamda bizim çatımız Meral Akşener’dir. Bizim söylediğimiz şuydu; Her parti kendi adayını çıkarmalıdır ilk turda. İkinci turda da kimi desteklememiz gerekiyorsa ve biz eminiz ki o Genel Başkanımız olacaktır. Onun arkasında olacağız.”
Siyasetin halka dokunma ve halkla hemhal olabilme sanatı olduğunu vurgulayan Yıldız, “Halkın derlerini anlayabilme sanatıdır siyaset. Ama bu gün 81 Milyon’luk ülkemizde herkesin elini sıkıp herkes ile dertleşme imkanımız maalesef yok. Sayın Genel Başkanımız şuan bunu Türkiye’de en iyi yapan lider konumunda ve 50’den fazla il gezdi. Bundan sonrada diğer illeri de gezecek inşallah. Ama bunun yanı sıra internette önemli tanıtım için. İnternet bize şöyle bir avantaj sunuyor; İnsanların elini sıkıp gönlüne dokunabiliyoruz ve hepsine dokunabiliyoruz. Hepsinin dertlerini oradan dinleyebiliyoruz. Böylece yanına gidip de kucaklaşamadığımız milletimizle de internet üzerinden kucaklaşıyoruz. Bu da bizim çok güzel bir fırsat” diye konuştu.