Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP Her Zaman Emeğin Yanında Oldu Ve Olacak”

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, emeği ülkenin fakir halkı verirken bazılarının lüks içinde yaşadığı saltanat düzenine CHP olarak karşı olduklarını vurguladı. Erhan, “CHP her zaman emeğin yanında oldu ve olacak.” dedi

CHP İl Başkanı Faruk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Zafer Meydanı’nda çeşitli sendikaların düzenlediği basın açıklamalarına katıldı ve 1 Mayıs’la ilgili açıklama yaptı. Basın açıklamasında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’da hazır bulundu.

CHP İl Başkanı Av. Faruk Duha Erhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emekçilerle birlikte Zafer Meydanı’nda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Erhan, “Bugün bu meydanda emekçilerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Ülke her gün daha da fakirleşiyor. Bu ülkenin emekçileri bu ülke ayakta dursun diye her gün çaba sarf ediyor ama yine de bu ülkenin fakirleşmesine engel olamıyorlar. Emeği bu ülkenin fakir halkı verirken bazıları ise lüks içinde saltanat sürüyor. Bu ülkede evine ekmek götüremeyenlerle onların sırtından beslenenler birlikte yaşıyor. CHP işte bu düzene karşı çıkıyor. İşte bu gidişe bir dur demek istiyor. Herkes emeğinin karşılığını alsın, hakça, adilce bir düzen olsun istiyor. CHP her zaman emeğin yanında oldu ve olacak. Her bir emekçi emeğinin karşılığını aldığında, her bir emekçi sabah işine mutlu gittiğinde, mesai sonrası da evine aynı şekilde mutlu olarak döndüğünde bu ülke daha yaşanabilir olacak ve bizim mücadelemiz o güne kadar devam edecektir. 1 Mayıs’ın bayram olarak kutlandığı yarınlarıda görmeyi temenni ediyorum.” dedi.