Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP Heykel Siyasetini Bilir, AK Parti Hizmet Siyasetini Bilir”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, hizmet ve eser siyaseti sonucu AK Parti iktidarlarının birçok kazanımda imzası olduğunu belirtti. Özkaya, “CHP heykel siyasetini bilir, AK Parti hizmet siyasetini bilir.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya seçim çalışmalarına Emirdağ ilçesinde devam etti. Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu’nun eşlik ettiği ziyaretlerde Özkaya, Adaçal Kireç Fabrikası çalışanları, pazarcılar ve esnaflarla biraraya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Emirdağ Belediyesi tarafından yapılarak yakında hizmete geçirilecek Amorium Otel ve İş Merkezi’nde de incelemelerde bulundu. Milletvekili Özkaya, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Emirdağ Belediyesi Serkan Koyuncu ile hizmet anlamında harika işler yapıyor. Yapılan yatırımların herhangi birisini CHP’li belediyeler rüyalarında bile göremezler. Çünkü onlar heykel siyasetini bilir, AK Parti hizmet siyasetini bilir. Geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu’ndan azar işiten CHP nin Afyonkarahisar adayı ne demişti, ‘Efendim kazanırsak Afyonkarahisara heykel müzesi yapacağız.’ Ne diyelim Allah bu arkadaşlara selamet versin,  bizede. Afyonkarahisardaki 60 belediyenin 60’da eşsiz eserler bırakabilecek güç kuvvet versin. 31 Mart akşamı Emirdağ daki üç belediyenin üçünüde alacağız. Bundan kimenin kuşkusu olmasın. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizlere güveninin tam olduğunu görüyoruz.” Milletvekili Özkaya, Emirdağ’da iftar programı sonrası Davulga Beldesine hareket etti.

“CHP Heykel Siyasetini Bilir, AK Parti Hizmet Siyasetini Bilir”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti