Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP iktidarında teröre fırsat verilmeyecek”

“CHP iktidarında teröre fırsat verilmeyecek”
“CHP iktidarında teröre fırsat verilmeyecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve 1’inci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, Şehit Uzman Çavuş Alper Taşbaş’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1’nci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, Dinarlı Şehit Uzman Çavuş Alper Taşbaş’ın ailesini ziyaret etti ve başsağlığı temennisinde bulundu.
“SİLAH SİYASETİN ÖNÜNE GEÇMEYECEK”
Milletvekili Köksal, “Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün bitirilmesi sözünü siz şehit ailemize veriyoruz. CHP, geçen 30 yılda binlerce insanımızın yaşamdan koparılmasına neden olan, ülkemizi hala bir ateş çemberinde tutarak sağlıklı bir demokrasinin önünü tıkayan şiddeti, çatışmayı ve terörü Türkiye’nin gündeminden çıkarmaya kararlıdır. Terör sorunu güvenlik boyutu, insan hakları ihlalleri ve demokrasi eksikliğinin devamı için bir gerekçe olarak kullanılmamalıdır. Demokratik siyaset mekanizmaları geliştirilerek, silahın siyasetin önüne geçtiği, şiddetin toplumumuzu ayrıştırdığı bir dönem son bulacaktır. CHP, yurttaşlarımıza, hiç kimsenin eline bir daha silah almayacağı bir Türkiye sözü vermektedir. Sınırlarımızın ihmal edilen güvenliği yeniden tesis edilecek ve hiçbir silahlı grubun Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde terörist faaliyetlerde bulunmasına izin verilmeyecektir” ifadelerini kullandı.
AİLE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Milletvekili Köksal, şehit ailesini ziyaretinin ardından Dinar’da kahve toplantısına katılarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da selamlarını Dinarlılara iletti. Köksal, Dinar’daki temaslarını çeşitli aile ziyaretleriyle sürdürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)