Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP iktidarında vatandaşlar arasında ayrım yapmayacağız”

“CHP iktidarında vatandaşlar arasında ayrım yapmayacağız”
"CHP iktidarında vatandaşlar arasında ayrım yapmayacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçe merkezi ile ilçeye bağlı; Bekteş, Karacaören, Ekinova, Menteş, Örenkaya, Sorkun ve Kusura köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
“TOPLUMSAL REFAHI SAĞLAYACAĞIZ”
Gittiği her bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seliyle karşılan CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal vatandaşların sorunlarını dinledi. Afyonkarahisar’da sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayan Köksal, “Yurttaşının kaderini doğum yerinin belirlediği bir ülkede, toplumsal refahı sağlayamayız. AKP iktidarında bölgesel eşitsizlikler çok derinleşmiş, Türkiye’nin kişi başı en yüksek gelirli ili İstanbul ile en düşük gelirli ili Ağrı arasındaki uçurum yıllık 80 bin TL’ye ulaşmıştır. Anadolu’yu yeniden kalkındırmak için Beş Kalkınma Kuşağı’nı ‘Merkez Türkiye Projesi’ çatısı altında eş zamanlı olarak yaşama geçireceğiz. Bu projeler ile hem bölgelerarası eşitsizlikleri ortadan kaldıracak hem de Türkiye’nin küresel ekonomiyle bütünleşmesini sağlayacağız. ‘Merkez Türkiye Projesi’ içinde bütünleştirilmiş, her biri kendi bölgesinin karşılaştırmalı üstünlüklerini öne çıkaran 5 Kalkınma Kuşağı, Türkiye’nin sürdürülebilir büyümesine öncülük edecektir.” dedi.
“GELİR DAĞILIMINDAKİ ADALETSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”
“7 Bölgede, 81 İlde, 80 milyonu güldürmek için, ‘Millet İçin’ geliyoruz” diyen Milletvekili Köksal, “Zengini daha zengin etmeye dayalı mevcut büyüme anlayışı yerine, hakça paylaşıma dayalı, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir kalkınma anlayışını getireceğiz. Sadece milli geliri değil, yurttaşlarımızın yaşam kalitesini ve mutluluğunu da artıracağız. Üreten, çalışan yurttaşlarımızın emeklerinin karşılığını almasını sağlayarak, gelir dağılımı adaletsizliğini hızla ortadan kaldıracağız. Borçlandırmaya ve borçla tüketime dayanan ekonomik yapı yerine, yüksek gelire, tasarrufa ve üretime dayalı bir ekonomik yapı kuracağız. Yatırım ortamını iyileştirerek, kamusal yatırımlar ve istihdamı artırarak işsizlik oranlarını hızla aşağıya çekeceğiz. İlkel ve kirli sanayiye dayalı ekonomi yerine, yüksek katma değer üreten ve çevreye saygılı güçlü bir ekonomi kuracağız. Enerjiyi akılcı kullanan, doğayla barışık bir kalkınma ve refah programını benimseyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“AFYONKARAHİSAR HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK”
Afyonkarahisar’da vatandaşın yanında olan tek vekilin Burcu Köksal olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Burcu kızımız her zaman aramızda bulunarak bizleri ziyaret etti. Ne zaman kendisini arasak ulaştık. Sorunlarımızın takipçisi olarak bu sorunların çözülmesinde de gece-gündüz demeden çalıştı” diye konuştular. Afyonkarahisar’ın Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hak ettiği hizmete kavuşacağını vatandaşların ulaşabildikleri Milletvekili adayına oy vermelerini dile getiren Köksal, “Afyonkarahisar’ın sorunlarının çözümü noktasında Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; iktidar Milletvekili olarak elimden geleni de yapacağım. Bu konuda bütün Afyonkarahisarlı hemşerilerime söz veriyorum. Bir kere Milletvekili olarak her şeyden önce ulaşılabilirlik çok önemlidir. Vatandaşın size ulaşabilmesi, sorunlarını size aktarabilmesi önemlidir. Yaklaşık 3 yıldır bu görevi yürütüyorum. Yaklaşık 3 yıldır da ulaşılabilir bir milletvekili olmaya çalıştım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarımdan sonraki dönemleri hep Afyonkarahisar’da geçirdim. Haftanın üç günü Ankara’da isem 4 günü Afyonkarahisar’da oldum. Afyonkarahisar’da nerede bir sıkıntı varsa, nerede bir sorun varsa, gittim yerinde tespit ettim ve çözümü noktasında oradaki hemşirelerimle beraber mücadele ettim. Bir muhalefet Milletvekili olarak görevimiz, iktidarın yanlışlarını tespit etmek, verilen sözlerin takipçisi olmak, sıkıntıları sorunları tespit edip çözümü için mücadele etmekti ama; 24 Haziran’dan sonra iktidar Milletvekili olarak işte o sorunları çözmek Afyonkarahisar’ın hak ettiği değeri almasını sağlamak hizmet etmek bizim işimiz olacak” şeklinde konuştu.