Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Milletvekili Adayları – Kocatepe Gazetesi

CHP Milletvekili Adayları – Kocatepe Gazetesi
CHP Milletvekili Adayları

1- BURCU KÖKSAL, 2- HATİCE GÖK, 3- BEKİR KASAP, 4- İSMİHAN NERGİS, 5- ADNAN ÇELİK.

1- BURCU KÖKSAL
İlkokulu Sahipata Ilkokulu, ortaokulu Merkez Ortaokulu ve Liseyi Afyon Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladıktan sonra 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum. 8 Mart 2004 tarihinden bu yana Afyonkarahisar Barosuna bağlı olarak Avukatlık yapmaktayım. Bugüne kadar Afyonkarahisar Barosu Staj Komisyonu Üyeliği ve Kadın ve Çocuk Hakları Komisyon Üyeliği görevlerinde bulundum.
Ayrıca Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde yönetim kurulu Üyeliği ile Atatürkçü Düşünce Derneği ve Tüketiciyi Koruma Derneği’nde üyeliklerim mevcuttur. 1999 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Istanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Polat’a destek vermek amacıyla girdiğim siyasi mücadeleme 2007 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi ile devam ettim.
7 Haziran 2015’te gerçekleştirilen seçimlerde Afyonkarahisar CHP Milletvekili olarak TBMM üyeliğine seçildim.

2- HATİCE GÖK
Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesi, Yıldırımkemal Köyü doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyon da tamamladı. 1989 Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 1990 Avukatlık mesleğine başladı. 25 yıldır, avukatlık mesleğini Afyon’da kesintisiz olarak sürdürmekte.
1992-1993 Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde gönüllü olarak hukuk danışmanlığı, 1994-1996 Afyon Kocatepe Üniversitesi MYO hukuk derslerinde öğretim elemanı, 2013 Arabuluculuk mesleğine başladı.
Sivil Toplum Kuruluşlarındaki Görevleri; Türk Anneler Derneği Afyon Şubesinde; kurucu üye, 1995 den itibaren kesintisiz yönetici ve genel merkez delegesi Tüketiciyi Koruma Derneği Afyon Şubesinde; 3 dönem başkanlık, 1998 den itibaren yönetici ve genel merkez delegesi.
Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği.
Türkiye Emekliler Derneği Afyon Şubesi üyesi.
Afyon Profesyonel Aşçılar Derneği, yönetici ve federasyon delegesi.
Türkiye Aşçılar Federasyonu yöneticisi.
Hayat boyu öğrenme AB projesi kapsamında Afyon Hayvan Hakları Derneği koordinatörü.
AKUT Arama kurtarma derneği Afyon temsilciliği, dış ilişkiler temsilcisi.
Ayrıca, İnsan ve Hukuk, Meslek Sorunları, Yaşanabilir Kent, Bilinçli Tüketici ve tüketim, Sivil toplum hakkında seminer, konferans ve panellerde düzenleyici, katılımcı ve konuk… Yerel ve ulusal basın bildirileri ile Yerel radyo ve televizyonlarda canlı yayın konuğu…
Siyasi görevleri;
2009 CHP Afyonkarahisar Belediye Meclisi adayı
2011 CHP Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili adayı.
2012 CHP Afyonkarahisar İl Kadın kolları kayyumluk görevi.
2014 CHP Olağanüstü kurultayında PM adayı.
2015 CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı
CHP Afyon İl ve İlçe örgütleri tarafından düzenlenen tüm etkinliklerde görevli ve katılımcı

3- BEKİR KASAP
11 Mayıs 1965’te Emirdağın Salihler Köyünde doğdu. İlköğrenimimi köyünde, orta öğrenimimi Afyon Lisesi’nde parasız yatılı olarak tamamladı. Yüksek öğrenimimi Eastern Mediterrenean University Ekonomi Fakültesi ve yüksek lisansımı Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi dalında tamamladı. iyi derecede İngilizce bilmekte ve evli.
1995 yılından bu yana Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında bürokrat olarak görev yapmakta. 1999-2002 ve 2011 yıllarındaki seçimlerde milletvekili adayı olarak yer aldı. 7 Haziran 2015’te 5’inci sıra adayı olan Kasap, 1 Kasım 2015’te ise 3’üncü sıradan aday gösterildi.

4- İSMİHAN NERGİS
1968 yılında Sultandağı İlçesi’nin Yakasenek Beldesi’nde dünyaya geldim. Evli ve iki çocuk annesiyim. Esnafım, kendi işyerimde çalışıyorum.
2009 yılındaki yerel seçimlerde Yakasenek Beldesi’nde belediye başkanı aday oldum. Afyonkarahisar’ın ilk kadın belediye başkan adayı olarak o seçimlerde yer aldım. Seçimler sonrası partimizde Sultandağı ilçe teşkilatında görevlerde bulundum.
2014 yılında gerçekleşen Mahalli İdareler Seçiminde CHP’den İl Genel Meclisi Üyeliği için 2’inci sırada aday gösterildim. Her zaman aktif olarak siyasetin içinde yer aldım. Yıllardır CHP’nin içinde CHP için çalışıyorum. Kendimi CHP’de huzurlu hissediyorum. Bir Cumhuriyet kadını olarak tüm Cumhuriyet kadınlarının yerinin CHP olduğunu düşünüyor, seçimde bu bilinçle seçmene gideceğim.

5- ADNAN ÇELİK
1656 Gümüşhane doğumluyum. Eşim Sultandağı’nın Çamözü köyünder. Bende 33 yıldır Afyonkarahisarlıyım. Evli ve üç çocuk babas��yım.
1971-1977 yılları arasında Erzurum’da öğretmenlik yaptım. Daha sonra Afyonkarahisar’a gelerek kendi Çeliker isimli firmamızda çalışmalarımızı sürdürdüm. Afyonkarahisar’ın bir çok bölgesinde ltyapı ihalelerini alarak yapım işlerini üstlendik. Bu kapsamda 200 yakın kooperatif ile Beldelerde ve köylerde çalışmaları
1999 yılından beri aktif siyasetin içindeyim. 1999 Demokrat Türkiye Partisi’nden Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı oldum. 2007 Yılında CHP’ye katıldım. 2007 Yılında gerçekleştirilen milletvekili seçimlerinde CHP Afyonkarahisar 6’ıncı sıra milletvekili adayıydım. Adaylığım sırasında Afyonkarahisar içinde 50 bin kilometre yol yaparak, Afyonkarahisar’ın tüm köy ve kasabalarını ziyaret ettim. Daha sonra il yönetimlerinde bulundum.