Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP rant kapısı olacak projeler sunmuyor”

“CHP rant kapısı olacak projeler sunmuyor”
“CHP rant kapısı olacak projeler sunmuyor”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP’nin halkın partisi olduğunu belirterek, “CHP’de hiçbir zaman parti çıkarları düşünülmemiştir. Partimizin seçim projeleri birileri için rant kapısı olacak projeler değildir” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, hafta sonu ilçe, belde ve köy ziyaretlerine devam ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
“HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ
SAĞLANACAK”
CHP’nin seçim projelerini vatandaşlara anlatan Milletvekili Köksal, “CHP iktidarında terör sorunundan ekonomik sorulara kadar ülkemizde yaşanan bir çok sıkıntı son bulacaktır. Partimizin seçim projeleri de bunun açık bir göstergesidir. Ayakları yere basan ve yurttaşlarımızın sorunlarına yönelik olarak sunulan projelerimizle amaç ülkemizde istihdam oluşturulması ve ekonominin güçlendirilmesidir. CHP iktidarında demokrasi ve özgürlüğün yer aldığı bir Türkiye’de hukukun üstünlüğünü sağlanacaktır” dedi.
“CHP EMEKLİNİN, İŞÇİNİN, İŞSİZİN YANINDA”
CHP’nin dün olduğu gibi bugünde emeklinin, işsisizin, işçinin, ezilenin hakkını savunmaya devam edeceğini ifade eden Köksal,”Yurttaşlarımızla bir araya gelerek onların düşüncelerini dinliyor ve bunu başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin yönetim kademelerine iletiyoruz. Ben bilirim biz yaparız siyaseti uygulamıyoruz. Bizlerin görevi vatandaşlarımızı temsil ve onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmektir” ifadelerini kullandı.
“TERÖR OLAYLARI
YÜREĞİMİZİ YAKIYOR”
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Şırnak kent merkezinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu ağır yaralanan Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’ne bağlı Çakıcı Köyü’nden olan Uzman Çavuş Nuri Karakaş’ın ailesine de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Uzman Çavuş Karakaş’ın bir an önce iyileşerek sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Köksal, son günlerde yaşanan terör olaylarının vatandaşları derinden üzdüğünü belirterek, terörle mücadelede gereken hassasiyetin gösterilmediğini söyledi.
Milletvekili Köksal ziyaretleri kapsamında, Sinanpaşa Nuh Beldesi’nde CHP’li Haydar Koyun’un oğlunun sünnet düğününe katılırken, Çobanlar İlçesi’nde ise İlyas Atasağun’un kızının düğününe katılarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Köksal, son olarak Olukpınar’da Yörük beyi Kemal Şen’in torununun düğün törenine katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)