Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP, tüm kesimlerin başvurduğu tek parti”

Bu haberin fotoğrafı yok
"CHP, tüm kesimlerin başvurduğu tek parti"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kesimlerden kişilerin başvurduğu tek parti olduğunu belirtti. Köksal, CHP’nin Türkiye’de uzlaşma kültürünü hâkim kılacağını kaydetti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, Sandıklı ilçesi ile Alamescit, Bekteş, Menteş, Ekinova’da vatandaşlarla bir araya geldi. Gündüz saatlerinden gece saat 24’e kadar etkin bir seçim çalışması yürüten Burcu Köksal, tek tek tokalaşıp hâl hatır sorduğu vatandaşların dertlerini dinledi. Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kesimlerle görüşebilen, tüm kesimlerin başvurabildiği tek parti olduğuna işaret etti. Köksal, “CHP tüm siyasi partilerle görüşebilen, tüm toplum kesimlerinin başvurabildiği tek parti konumundadır. Diğer partiler, CHP’nin mutlaka iktidarda olması gerektiğini açıkça ifade etmişlerdir. Yurttaşlarımız, CHP’nin Türkiye’nin gerçek birleştirici gücü olduğunu söylemektedirler” dedi.
CHP İKTİDARINDA UZLAŞMA KÜLTÜRÜ YAYGINLAŞACAK
Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarda olduğu bir Türkiye’de uzlaşma kültürünün hâkim olacağını belirten Köksal, şöyle devam etti:
“CHP ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve çatışmacı yönetim anlayışına son vermeye kararlıdır. Hiçbir vatandaşımızı ikinci sınıf vatandaş olarak görmeyen CHP, hiç kimseye “makbul vatandaş” ya da “öteki vatandaş” gözüyle bakmamaktadır. CHP, hangi toplum kesiminden gelirse gelsin, hangi etnik kökene, inanca veya siyasi görüşe sahip olursa olsun, tüm yurttaşlarımızın haklarını korumak, özgürlüğünü geliştirmek ve daha iyi bir hayata kavuşmasını sağlamak için çalışmaktadır. CHP, birinci sınıf demokrasiyle yurttaşlarımızın özgürce yaşadığı ve ülkemizin zenginliklerini adil şekilde paylaştığı kalkınmış bir Türkiye’yi inşa etmek için çalışmaktadır. CHP her anne babanın çocuğunu güvenle emanet edebileceği bir eğitim sistemini tesis etmek için çalışmaktadır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti