Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP, Türkiye’nin umududur – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
CHP, Türkiye'nin umududur

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, 1 Kasım seçimleri için ortak bir basın açıklaması yaparak Türkiye’nin sorunlarının çözümünün CHP’de olduğunu söyledi. CHP’li Milletvekili Adayları, “Umut CHP’dedir; CHP, umudun partisidir” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hatice Gök, CHP Afyonkarahisar Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Bekir Kasap, CHP Afyonkarahisar Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı İsmahan Nergiz ile CHP Afyonkarahisar Beşinci Sıra Milletvekili Adayı Adnan Çelik, 1 Kasım’da yapılacak erken seçim nedeniyle ortak bir basın açıklaması yaptı. Umudun ve çözümlerin CHP’de olduğunu belirten adayların ifadeleri şöyle:
KAPI KAPI DOLAŞTIK,
DERT ORTAĞI OLDUK
Biz Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları olarak 7 Haziran seçimlerinden sonra bir kişinin hırsı yüzünden gidilen erken seçim sürecinde partimizin başarısı, ülkemizin kalkınması ve geleceğimizin güçlü olması için alanlara indik, kapı kapı dolaştık, partimizi, programlarımızı ve neler yapacağımızı anlattık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, dert ortağı olduk, kahvelerini içtik, çay sohbeti ettik. Hiçbir vatandaşımızdan nezaketsizlik görmedik. Biz de aynı nezaketle, ‘Önce Türkiye’ diyerek ülkemizin ekonomik ve sosyal krizden nasıl çıkacağını anlattık. Bizi dinleyen, bize soru soran, evlerini açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 1 Kasım’da elbirliğiyle halkın iktidarını kuracağız.
CHP ZOR ZAMANLARIN PARTİSİ
Seçim döneminde vurguladığımız en önemli konu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin umudu olduğuydu. Bugün aynı düşüncemizi tekrarlıyoruz. Türkiye’nin büyük bir dönüşüme ihtiyacı var. Türkiye’nin CHP’nin ısrarla savunduğu “büyük dönüşüm hedeflerinin” gerçekleştirilmesine ihtiyacı var. Türkiye’nin içinde bulunduğumuz buhrandan ülkemizi çıkaracak vizyon ve cesarete sahip bir siyasi kadroya ihtiyacı var. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var Türkiye’nin sorunları derin, ama Türkiye çaresiz değil. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi var. Buhranlı dönemlerden kurtuluş, liderlik ister. Türkiye’nin bu günlerde aradığı liderliği gösterebilecek tek parti CHP’dir. CHP, zor zamanların partisidir.
TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ
Türkiye’yi bu buhrandan ancak CHP çıkarabilir. Çünkü CHP, Türkiye’nin sorunlarına dair bilgisini ve öngörüsünü kanıtlamış tek partidir. CHP, daima doğruları öngörmüş, doğruları söylemiştir. Şimdi sıra, doğru politikaları uygulamaktadır. Türkiye’nin temel sorunlarını ancak CHP çözebilir. Çünkü zor zamanlarda liderlik yapabilmek, güçlü karakter gerektirir. Güçlü karakter, değerlerinizi en zor zamanlarda dahi eğilmeden savunabilmeyi gerektirir. En zor zamanda dahi sözünü tutabilmeyi gerektirir. CHP, bu güçlü karakteri gösteren partidir. CHP, ‘Türkiye’nin birleştirici gücü olacağım’ diyen ve Türkiye’de her kesimle konuşabilen tek siyasi aktördür. ‘Herkes için CHP’ diyen ve kendisine oy versin vermesin her kesimin haklarını savunma sözünü tutandır. ‘Ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen’ diyerek, emekçinin, ezilenin, dışlananın yanında olma sözünü tutandır CHP. CHP Atatürk’ün partisidir.
SÖZÜMÜZ TÜM TÜRKİYE’YE
CHP, Türkiye’nin sorunlarına dair bilgisini, eleştirilerinin doğruluğunu ve çözüm önerilerinin gerçekçiliğini kanıtlamıştır. CHP, içinde bulunduğumuz sorunlara ilişkin en doğru teşhisleri yapan ve en doğru çözümleri ortaya koyan partidir. CHP her anne babanın çocuğunu güvenle emanet edebileceği bir eğitim sistemini tesis etmek için çalışmaktadır. CHP barış ve uzlaşı içinde bir arada yaşayan yurttaşların ülkesini kurabilmek için çalışmaktadır. CHP, ülkemizi, devletin tüm yurttaşlarına eşit şekilde hizmet ettiği, şehirlerin çevre duyarlılığı ve “önce insan” anlayışla yönetildiği bir düzene kavuşturabilmek için çalışmaktadır. Yurtta ve dünyada barış sağlayacak, kendi yurttaşının güvenliğini ve refahını ne pahasına olursa olsun koruyacak bir bölgesel ve uluslararası düzen kurabilmek için çalışmaktadır. CHP, değerler ve ilkeler temelli siyaset yapan ve verdiği sözleri tutan partidir. CHP’nin politikaları, Türkiye umudunun, Türkiye’nin umudunun, umudun Türkiye’sinin politikalarıdır. Sözümüz tüm Türkiye’ye. Sözümüz Türkiye’nin geleceğinden umut duymak isteyen herkese. Türkiye’nin sorunlarını çözebilecek tek siyasi parti CHP’dir. Biz varız, yaparız. Umut CHP’dedir, CHP, umudun partisidir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti