Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP, umudun partisidir” – Kocatepe Gazetesi

“CHP, umudun partisidir” – Kocatepe Gazetesi
"CHP, umudun partisidir"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Beşinci Sıra Milletvekili Adayı Adnan Çelik, Türkiye’ye dair umutları olanların CHP’nin projelerine destek vereceğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Beşinci Sıra Milletvekili Adayı Adnan Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi’nin umudun partisi olduğunu söyledi. Çelik, “Bizler, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’de taşıdığı umudu taşıyoruz. Bizler, Türkiye’nin umudu CHP’nin iktidar olacağını biliyoruz” dedi.
KAYNAKLAR ÇARÇUR
EDİLMEYECEK
Adnan Çelik, şu ifadeleri kullandı:
“Ekonomik krizden çıkış umudu temelinde insani kalkınmışlık bulunan politikalardadır. Yaratıcı ve yenilikçi sektörlerin önünü açan; onların kalkınması için gereken hukuki önlemleri alan; onların kalkınabileceği özgürlükçü entelektüel ortamı oluşturan; bilgi ekonomisinin üzerinde yükseleceği eğitim atılımlarını yapan anlayıştadır umut. Üreteni destekleyen; partizanı değil, verimli olanı önceleyen politikalardadır. Kaynakları yolsuzlukla çarçur etmeyen duruştadır; girişimciler için eşit ve adil rekabet ortamı oluşturan anlayıştadır umut. Yandaşa verilen ihaleler ile değil, akılcı ve planlı kamu yatırımları ile desteklenen ekonomik canlanmadadır umut. Sosyal yardımları bir oy toplama şantajına çeviren değil, bölüşüm politikalarını bir hak olarak gören; sosyal politikalara kaynak oluşturmayı bir yük değil, bir yükümlülük olarak addeden; sosyal politikaları bir seçim yatırımı değil, Türkiye’nin geleceğine yatırım olarak gören vizyondadır umut. İşte bu yüzden CHP’dir umut. İşte bu yüzden CHP’nin politikaları umudun politikalarıdır.” (Kocatepe Haber Merkezi)