Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de Açılış Fiyaskosu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’ın “Seçim Koordinasyon Merkezi” açılışı fiyasko ile sonuçlandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirilen açılışta sadece partililer yer alırken, vatandaş ilgisi yok denecek kadar az oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel dün saat 14.00’te Afyonkarahisar’da Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’ın “Seçim Koordinasyon Merkezi”nin açılışına katıldı.

KÜÇÜK ÇAPLI ALAN PARTİLİLERLE DAHİ DOLDURULAMADI

Kamuoyuna günler öncesinden duyurulan açılış programına vatandaşların ilgisi neredeyse yok denecek kadar az oldu. Sönük geçen açılış programının yapıldığı alanın neredeyse dörtte birlik bölümü dahi doldurulamadı. SKM olarak belirlenen dükkanın açılışına katılım sahne önü ile sınırlı kalırken bu alanda da vatandaşlardan ziyade partililer yer aldı.

CHP EN SON GİRDİĞİ YEREL SEÇİMDE AFYON’DA SADECE 6 BİN 212 OY ALMIŞTI

Genel Başkan Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirilen “Seçim Koordinasyon Merkezi” açılışına vatandaş ilgisinin bu kadar az olması, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde dönemin CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’in aldığı düşük oyu akıllara getirdi. Hatırlanacağı üzere Mehmet Ecer seçimlere çok iddialı bir şekilde girmiş ancak aldığı oy oranı sadece 6 bin 212 olmuştu. CHP Afyonkarahisar’da son olarak tek başına 2014 yerel seçimlerine katılırken, 2019 yılında yapılan seçimlerde de parti olarak aday çıkarmayıp Millet İttifakı adayı Dr. Mahmut Koçak’ı desteklemişti. Ancak Mahmut Koçak’ta seçimi kazanamamıştı.

“NEDEN MİTİNG YAPILMADIĞINI ANLADIK DEMEK DURUM DAHA DA VAHİM OLURMUŞ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilen açılış programına vatandaş ilgisinin yok denecek kadar az olması Afyonkarahisarlılar arasında, Genel Başkan Özel’in Afyonkarahisar’da neden miting değil de SKM açılışı yaptığı sorusunun da yanıt bulmasına neden oldu.

Afyokarahisarlı vatandaşlar, “Ana muhalefet partisinin Genel Başkanının katılımı ile yapılan açılış programına katılımın bu kadar az olmasına çok şaşırdık. Günler öncesinden Sayın Özel’in ilimize Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için geleceği duyurulmuştu. Bizlerde neden miting değil de SKM açılışı diye düşünüyorduk. Nedeni ortaya çıktı.” yorumlarında bulundular.

“BURCU KÖKSAL LAFTA MI ÖNDE?”

Afyonkarahisarlı vatandaşlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı bir programa halkın ilgisinin bu kadar çok düşük olmasının CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın yerel seçimlerde alacağı oy oranını gözler önüne serdiği belirterek, “Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli derler. Burcu Köksal seçim yarışında diğer adaylarla bıçak sırtı gidiyor deniliyordu. Ancak gördük ki bu bir algıymış. Maden Burcu Köksal iddialı CHP Genel Başkanı Özgür özel neden SKM açılışına geliyor da miting yapmıyor? Madem Burcu Köksal’ın seçimi kazanma ihtimali var, o zaman Afyonkarahisar’da çok şaşalı bir miting yapılmaz mı? SKM açılışında bile partilileri kenara çekseniz bir avut vatandaş var yok.” ifadelerini kullandılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti