Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de ilk hedef, yerel seçimler

Bu haberin fotoğrafı yok
CHP'de ilk hedef, yerel seçimler

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ercan Kaynar, 22 Nisan’da yapılacak Olağan Genel Kurul için tekrar başkan adayı olduğunu açıkladı. Kaynar, CHP olarak yerel seçimlerde başarılı olmak istediklerini söyledi

22 Nisan’da yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kongresi’nde mevcut Başkanı Ercan Kaynar, yeniden aday. CHP İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Kaynar, yönetime atama usülüyle gelmesine rağmen, 2 yılda önemli gelişmeler kaydettiklerini söyledi.
YOĞUN BİR ÇALIŞMA DÖNEMİNE GİRİLECEK
Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve CHP’nin gönüllüleri ile yoğun çalışmaları geride bıraktıklarını, önümüzdeki yıllarda yine yoğun çalışma dönemine gireceklerini belirten Kaynar, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın hedeflerini de kamuoyuna açıkladı.
YERELDEKİ BAŞARI
GENELİ DE ETKİLEYECEK
Kendisinin sorumluluk bölgesinde 15 belde bir kent belediye başkanlığı olduğunu hatırlatan Kaynar, “İlk hedefimiz önümüzdeki yerel seçimler. 15 tane belge, bir tane de Afyonkarahisar Belediyesi var. Yerel seçimlerde başarılı olmak istiyoruz. 15 beldeyi ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nı sizlerin destekleri ve çabaları ile istiyoruz. Yerel seçimlerde başarnılı olmak, genel seçimlerde de başarılı olmak, genel seçimlere de yansır. Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakan olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.
NEVZAT ERCAN’DAN
TAM DESTEK
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan ise “Oylarımızı 45-48 binlerden 70 binlere çıkardık. Merkez ilçedeki oylarımızı 9 bin 500’lerden 20 binlere çıkardık. Topyekün, oylarımızı artırdık. Yerel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olmak istiyoruz. Bu yönetime desteğimi veriyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti