Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de sular durulmuyor

CHP’nin geçimsiz ve beceriksiz

CHP’nin geçimsiz ve beceriksiz İl Başkanı Yalçın Görgöz partisinin emektarlarından Musa Kelle hakkında suç duyurusunda bulundu. Musa Kelle savcıya ifade verdi. Bir çok ismin CHP’den uzaklaşmasına neden olan Yalçın Görgöz’ün Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” çağrısına muhalefet eden avukat üyeyle ilgili takınacağı tavır ise merakla bekleniyor. Görgöz’ün görevden alınması i
çin CHP Genel Merkezi’ne yoğun baskı olduğu ancak Görgöz’ün, CHP Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın korumasında olması nedeniyle şimdilik bu girişimlerin sonuca ulaşamadığı belirtiliyor

 

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün partiye ve partililere zarar verdiği gerekçesiyle CHP’nin emektarlarından Musa Kelle geçtiğimiz günlerde bir basın açıklamasında bulunarak CHP’den istifa etmişti. CHP eski üyesi Musa Kelle, partinin mevcut İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün kadınların CHP’de uğradıkları sözel, fiziksel, psikolojik, cinsel ve ahlaki şiddete karşı medya yaptırımını kullanarak şiddeti bir nebze önlemeye çabaladığını açıklamıştı. Gönül verdiği partisinden tasvip etmediği yönetim uygulamaları nedeniyle istifa eden Kelle, “Bu yönetim gittikten sonra partime geri döneceğim” açıklamasında bulunmuştu.
CHP’nin bugün yarın görevden alınması beklenen İl Başkanı Yalçın Görgöz daha önce bir çok partilisi hakkında yaptığı gibi Musa Kelle hakkında da Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Musa Kelle savcılık makamına gerekli ifadesini verdi.
KILIÇDAROĞLU’NUN “HELALLEŞME” ÇAĞRISINA KARŞI ÇIKANLARA BİLE KOL-KANAT GERİLİYOR
CHP içerisinde Yalçın Görgöz yönetimini benimsemeyen gerçek partililerin gündemine yeni bir konu girdi.
Malum olduğu üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı “helalleşme” çağrısı ile ülke gündemine oturmuştu. Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısı gündemdeki yerini korurken, CHP’nin avukat bir üyesinin “Ne helalleşmesi” içerikli paylaşımları Afyonkarahisar’daki CHP’lilerin başlıca gündem maddesi oldu.
17-25 Aralık sürecinde savcılık için girdiği mülakatta, mülakat heyetine ve Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesi nedeniyle yargılanıp, hapis cezası alan CHP üyesi avukatın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” çağrısına yönelik itirazları birçok CHP’linin tepkisine neden oldu.
KILIÇDAROĞLU
VE PARTİ POLİTİKALARINI ELEŞTİRENLERE SESİNİ ÇIKARTMIYOR
15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde CHP’ye oy verilmemesi, boş oy kullanılması yönünde propaganda yaptığı iddia edilen CHP’li avukat üyenin son yaptığı paylaşımlarda “Helalleşme nedir? Hesaplaşma vardır.” içerikli yorumlarda bulunduğu belirtiliyor. Bu CHPli’nin işi daha da öteye götürerek yorumlarında İstiklal Mahkemeleri’ni işbirlikçi gibi gösterip, Milli Mücadele kahramanlarını haksız eleştiriler yönelttiğini belirten CHP’ye gönül veren isimler, görüşlerini şöyle dile getirdiler:
“Partimiz yönetiminde görev alan sosyolog Alev hanımı, yine partimiz yönetiminde görev alan doktor Sevilay hanımı geçimsiz/anlamsız tavırları ile partimizden uzaklaştıran, partimize babadan-dededen gönül vermiş isimlerin partimizden istifasına neden olan CHP il Başkanı Yalçın Görgöz sosyal medyadaki eleştirileriyle partimize zarar verdiği gerekçesiyle de Hasan Evrenkaya’nın partiden ihracına neden olmuştu. Şimdi CHP’nin Genel Başkanı ile taban tabana zıt görüşler beyan eden, Cumhuriyet’in temel ilkelerine yersiz eleştirilen getiren bu kişiye sesini çıkartamıyor. Bu paylaşımlar nedeniyle kökten CHP’li bir isim köyünde kavgalar ediyor ve bu bilgiler İl Başkanı ile birlikte tüm ilçe başkanlarına aktarılıyor ama, CHP il Başkanı’nın bu meselelere sesi bile çıkmıyor. Genel Başkanımızı, Genel Merkez politikalarını kıyasıya eleştiren isimleri korumasına alan Yalçın Görgöz, şahsi hesapları nedeniyle CHP’ye gönül vermiş bir çok kişiyi partimizden uzaklaştırıyor”
GÖRGÖZ, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SALICI’NIN KORUMASINDA
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ile ilgili olarak partilililerin şikayetlerinin CHP genel Merkezi’ne bir çok kanaldan ulaştırıldığı belirtiliyor. Bunca şikayete rağmen halen yerini koruyan CHP İl Başkanı Görgöz’ün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı ile olan samimiyeti sayesinde yerini koruduğunu belirten CHPliler, “Bakalım CHP Genel Merkezi bu kişisel ilişkilerin partimize verdiği zarara daha ne kadar sessiz kalacak?” diyerek endişelerini dile getiriyorlar. >> Burak AYDIN’ın Haberi