Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den sessiz yorum; Artık sözün bittiği yerdeyiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
CHP’den sessiz yorum; Artık sözün bittiği yerdeyiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, partide düzenlediği basın toplantısında yerel ve genel gündemde ki konuları afişlerle yorumladı.
FARKLI DİKKAT ÇEKME ÇABASI
Kocatepe Gazetesi muhabirinin neden afişli sessiz yorum tercihinde bulunduğu sorusunu cevaplandıran Demirkırkan, “Sözlü ifade yerine böyle bir tercihte bulunduk. İl Başkanı olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar aralıksız her hafta basın açıklaması yaparak Afyon ve Türkiye gündemini değerlendiriyoruz. Sorunları dile getirmeye çalışıyoruz. Ancak bunları sözle değil de ‘Artık sözün bittiği yerdeyiz’ diyerek yazı ile ifade etmek istedik. Vatandaşlarımızın dikkatini 3 yıldır yaptığımız basın açıklamaları ile dikkatini çekemediğimizi fark ettik. Bugün farklı bir yöntemle dikkatlerini çekmeye çalıştık. Bundan sonra ki dönemde de CHP olarak sesimizi daha farklı yöntemlerle duyurmak için çaba sarf edeceğiz. Bu da onlardan bir tanesiydi” dedi.
“CHP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Demirkırkan, “Sözün bittiği yer başlıklı” değerlendirmede şu başlıklara yer verdi: Artık sözün bittiği yerdeyiz. Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Çetin Sandıklı, Piyade Uzman Çavuş İbrahim Mış Şuhut. 51 şehit.  “Askeri kurumlardaki FETÖ tehlikesi ortadan kalktı.” Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli. “FETÖ ile mücadele, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde nihayete ermiştir.” Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin. “Bu karanlık zihniyet, bugün yargı camiamızdan tamamen temizlendi.”  Başbakan Binali Yıldırım. 614 Gün Oldu OHAL neden var? İşsizlik oranı yüzde 10,9. 3.454.000 kişi işsiz. İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır. Enflasyon oranı 10.26. Dolar 4 TL, euro 5 T. Benzin 6 TL. Mazot 5,5 TL. Açlık sınırı bin 663 TL, yoksulluk sınırı 5 bin 416 TL. Asgari ücret bin 606 TL. Aile gelirinin borca oranı yüzde 46.6. Şeker vatandır vatan satılamaz. Şeker Fabrikaları kapatılmasın. Çocuklar kanser olmasın, çocuklar ölmesin. Nişasta bazlı şeker zehirdir (NBŞ) Amerikan şekerine hayır. Adalet, demokrasi, özgürlük, refah. CHP birlikte başaracağız.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti