Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li adaylar boş durmuyor – Kocatepe Gazetesi

CHP’li adaylar boş durmuyor – Kocatepe Gazetesi
CHP'li adaylar boş durmuyor

CHP Miletvekili Adayı Burcu Kayıkcı seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi, Kamyon Garajı ve Sinanpaşa İlçesini ziyaret
ederken, CHP’nin diğer Milletvekili Adayı Mehmet Ecer ise, Dazkırı, Başmakçı ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

7 Haziran seçimleri öncesi vatandaşlarla buluşmaya devam eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, CHP iktidarında Türkiye’nin gelişmiş bir ülke seviyesine geleceğini belirterek, “Türkiye’yi şaha kaldıracağız” ifadelerini kullandı.
Türkiye’de birçok alanda yaşanan sıkıntıların toplumun her kesiminden insanları olumsuz etkilediğini kaydeden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, “Sıkıntıların büyüklüğünün farkındayız. Bunların tek sorumlusu AKP iktidarının uyguladığı rantçı yandaş politikalar. Kendi yandaşlarını zengin ederken, halkımızı yoksulluğa mahkum ettiler.” dedi.
ECER: AMACIMIZ
AYDINLIK BİR TÜRKİYE
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında Dazkırı, Başmakçı ve köylerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, projelerini anlattı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden CHP Milletvetili adayı Ecer, amaçlarının aydınlık bir Türkiye olduğunu ve bununda ancak CHP iktidarı ile mümkün olacağını söyledi.
“SIRA SANDIK GÜVENLİĞİNDE”
CHP Merkez ilçe Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP örgütü olarak sandık güvenliğinin sağlanması için her türlü önlemi aldıklarını söyledi.
Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine çok kısa bir süre kaldığını belirten CHP Merkez ilçe Başkanı Kemal Demirkırkan, “Seçim hazırlıklarını genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla ve tüm yönetim kadrolarıyla sürdüren CHP örgütü için sıra sandık güvenliğini sağlamaya gelmiştir. CHP sandık güvenliğinin sağlanması konusunda her önlemi almış, aksaklık yaşanmaması için alınan önlemleri tekrar tekrar gözden geçirmektedir.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)