Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li heyet, Afyon’dan memnun – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
CHP’li heyet, Afyon’dan memnun

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği Yerel Yönetimler Danışma Meclisi’ni değerlendirdi. Görgöz, toplantının verimli geçtiğini belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP İl Başkanlığı’nın Çakmak Marble Otel’de düzenlediği Yerel Yönetimler Danışma Meclisi’ni, sosyal paylaşım ağı Twitter’daki hesabında değerlendirdi. Görgöz, toplantının son derece verimli geçtiğini vurgulayarak “CHP ilçe başkanları, belde ve belediye başkanları ve İl Genel Meclisi üyelerimizle İl Başkanlığımızın düzenlediği toplantıyı gerçekleştirdik. Toplantıya ilimizden sorumlu Milletvekili İlhan Demiröz ve Parti Meclisi Üyemiz Prof. Burhan Şenatalar katıldı.Örgüt temsilcilerimizin toplantımızdaki heyecanları ve il örgütümüzle olan dayanışmaları tüm katılımcıları çok mutlu etmiştir” dedi.
“GENEL BAŞKAN’A SAHİP
ÇIKMAK PARTİ GÖREVİ”
CHP’li heyetin Afyonkarahisar’da oluşan birlik ve beraberlik tablosundan mutlu olduklarını belirten Görgöz, “Toplantımızda söz alan Şenatalar ve Demiröz, örgütümüzde gördükleri bu dayanışma, birlik ve beraberlikten çok mutlu olduklarını defalarca dile getirdiler. Bundan sonra daha sık geleceklerinin sözünü verdiler. Ayrıca seçilmiş İl ve İlçe Başkanlarına ve Genel Başkanımıza da sahip çıkmak zorunda olduğumuzun bir parti görevi olduğunun altını çizerek ifade ettiler. Biz de ev sahibi olarak tüm katılımcılara ve misafirlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti