Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’liler Şuhut’ta buluştu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
CHP'liler Şuhut'ta buluştu

CHP Şuhut İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Birlik ve Dayanışma Gecesi’nde çok sayıda partili bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda seçim hazırlıkları gözden geçirildi

Hükümet politikalarını eleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şuhut İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Gecesi 15 Ocak Cumartesi akşamı Ölmezoğlu Düğün Salonu’nda yapıldı. Geceyi organize eden Milletvekili aday adayı Şuhut Belediye eski Başkanı Ekrem Özsoy, geceye katılan partililere teşekkür etti. Yeni bir yılda, yeni bir sürece hep birlikte girdiklerini kaydeden Ekrem Özsoy, Türkiye ve halk adına önemli dönemeç ve sınavlarla karşı karşıya olduklarını ifade etti. Sekiz yıldır Türkiye’yi yöneten AK Parti hükümetinin süratle ülke kurumlarının yapılarını birer birer değiştirerek tek parti yönetimine ülkeyi sürüklediğini ileri süren Özsoy; “Yargı bağımsız-lığını yok ederek, ülke yönetiminde kuvvetler ayrımını hiçe sayarak keyfi ve baskıcı bir yönetimin tesis edilmesi sevdasına düşmüş bulunmaktadır. 8 Yıl önce özgürlük için, yoksullukla ve yolsuzlukla mücadele için iktidar isti-yoruz diyen AKP hükümete gelince, özgürlük deyince sadece türbana özgürlük, yoksulluk deyince fakir fukaraya kömür ve makarna dağıtarak oy toplamak, yolsuzluk de-yince ört bas etmek ve dava dosyalarını görmezden gelmek gibi bir politika izlemektedirler.” dedi.
“Olay iki yüzlülere ders olsun”
Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gündeme getirilen Kayseri Belediyesi’nde ki yolsuzluk iddialarını hatırlatan Ekrem Özsoy, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “Ben Kayseri Belediye Bakşanına kefilim” diyerek konuyla ilgili ciddi iddiaların araştırılmasının önüne geçtiğini söyledi. Başbakan Erdoğan’ın yolsuzluk ihbarı yapan şahsı Silivri de Cezaevi’nde olduğu açıklamasını yaparak kara mizah örneği serilediğini belirten Özsoy; “31 Aralık 2010 tarihinden itibaren prosedür gereği bırakılacakları önceden belli olan terör ve cinayet sanığı Hizbullah ve PKK taraftarlarının salıverilmesiyle ilgili hiçbir yasal düzenleme ve hazırlık yapmayan hükümet davul zurna ve halaylar eşliğinde 10 gün önce serbest bıraktığı Hizbullah sanıklarını şimdi yeniden yakalama sevdasına düşmüştür. Bu hususta muhalefet partilerinin baştan beri belirttikleri olağanüstü kaygılar hiçbir zaman göz önüne alınmamıştır. Geçtiğimiz günlerde Kars ilinde yaşanan olaylar içler acısıdır. Sayın Başbakan beğenmediği bir heykeli ve sanat eserini ucube olarak nitelendirmiş derhal kaldırılmasını istemiştir. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay savunup sahiplenmeye kalkmıştır. Ancak toplumun huzurunda resmen rencide edilecek duruma düşmüştür. Bu olayın iki yüzlülere ve döneklere ders olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Ön seçim talebi iletildi
Milletvekili Genel Seçimleri ile CHP iktidarının herkesin oyunu alabilmekten geçtiğine işaret eden CHP Milletvekili aday adayı Ekrem Özsoy sözlerine şöyle devam etti: “Her partili arkadaşımın bir kişiyi dahi partiye katması partimizin oyunu iki katına çıkarabileceğini unutmamalıdır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük kurultayda göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda beş ay boyunca 150 gün gece gündüz demeden canla başla çalışmalıyız. O zaman bitmeyen laik, demokratik sosyal hukuk devletinin güvencesi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatı CHP’nin iktidarı çok yakındır. Hep beraber yürekten inanmalıyız ki halktan yana, emekten yana, ezilenlerin iktidarını, nasırlı ellerle birilerin inşa edeceğini asla unutmamalıyız. Çıktığımız bu yolda, inandığımız bu davada Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ” Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe’de partililere hitap etti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğluna partililerin ön seçimden yana olduklarını anlattığını ifade eden Ünlütepe; “Bunun takdiri MKYK’nın olacaktır. CHP’de artık onun bunun yapılacağı tartışmalarının basında tartışmak yerine partililer arasında ki sohbetlerde ihtiyaçların dile getirileceğinin daha iyi olacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu. Toplantıya; CHP Milletvekili Halil Ünlütpe, CHP İl Başkanı Ramazan Akgöz ve il yönetim kurulu üyeleri, İsmail Akar, Atamer Büyükbudak, Ahmet Topbaş, Hatice Gök, Yılmaz Özkan ve çok sayıda partili katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti