Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP’yi skandalların ortasında bıraktınız”

CHP’nin önceki dönem İl

CHP’nin önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Şöhret Can Kolsuz, CHP’nin mevcut İl Yönetimi’nin skandallara imza attığını, eleştirileri dikkate almadığını kaydetti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Şöhret Can Kolsuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mevcut il yönetimine sert eleştirilerde bulundu.
“PARTİMİZİ DEĞİL, YETERSİZ KOLTUK SAHİPLERİNİ ELEŞTİRİYORUZ”
CHP’yi değil, partiye yakışmayacak ölçüde yetersiz koltuk sahiplerini eleştirdiklerini kaydeden Kolsuz, “Tutturmuşsunuz parti sosyal medyadan eleştirilirse zarar görür diye gidiyorsunuz. Biz partimizi değil bu partiye yakışmayacak ölçüde yetersiz koltuk sahiplerini eleştiriyoruz farkında değilsiniz. Derdiniz partiyi AK Parti’lileştirmekse söyleyin bilelim. Siz her türlü yanlışı yapacaksınız, partiyi skandalların göbeğine oturtacaksınız, her türlü iftirayı atacaksınız, Genel Başkana küfredenlere ”gelecekteki il başkanı adayım da bu olur” diyerek göstermelik koltuk verip yanınızda gezdireceksiniz, söz istediğimizde söz hakkı vermeyeceksiniz ama suçlu biz olacağız öyle mi?” dedi.
“HERKESE AÇIK ÇAĞRIMDIR, DARILMACA GÜCENMECE YOK”
Kolsuz sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:
“Gelecek sene yapılacak İl-İlçe Kongreleri’nde aday olma düşüncesi olan parti büyüklerim ”Tartışmalara/polemiklere girmeyelim.” düşüncesiyle haksızlıklara ses çıkartmamaya devam edecekseniz yeriniz Cumhuriyet Halk Partisi değil. Gençlik Kolları’nı bitiren yöneticiler yeriniz Cumhuriyet Halk Partisi değil. Genel Başkanımıza ajan diyenlere/küfür edenlere koltuk verenler yeriniz Cumhuriyet Halk Partisi değil. Aylardır Genel Başkanımız’a hakaret etmiş yöneticiler var dememe ve çağrıda bulunmama rağmen herhangi bir inceleme başlatmayan makam sahipleri yeriniz Cumhuriyet Halk Partisi değil. Bununla birlikte amacımın da sizlerle sosyal medyada karşı karşıya kalmak olmadığını bilin. Vakti geldiğinde ekibimizle beraber sizinle karşı karşıya kalacağımız tek yer Cumhuriyet Halk Partisi kongresidir.
“PARTİMİZİ AFYONKARAHİSAR’IN HERHANGİ BELDE
VE İLÇESİNDE
29 OYA MAHKUM BIRAKMAYACAĞIZ”
“Kangrenli yapıları söküp atacağız” diyen Kolsuz, “Skandalların ortasına bıraktığınız partimizi sizden kurtaracağız, kangrenli yapıları söküp atacağız. ”Daha toylar bunlardan bir şey olmaz.” tarzı tepeden bakan anlayışı AK Parti ile beraber yerin dibine gömeceğiz. Hak ettikleri finansman desteğini ilçelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımız’a sağlayarak sistemli bir yapıyı inşa edeceğiz. Parti içi demokrasi ve parti içi disiplini, ne kavga dövüşle ne de partiden atma-disiplin cezaları gibi çağdışı yöntemlerle sağlamaya çalışmayacağız. Partili büyüklerimizin tecrübeleri ve ”liyakatli gençlerin” dinamizmiyle partimizi Afyonkarahisar’ın herhangi beldesinde/ilçesinde 29 oya mahkum etmeyeceğiz. Çünkü biz partimizin potansiyeline size rağmen güveniyoruz. Nasıl ki Türkiye’de AK Partisiz başka bir gelecek mümkün ise parti içinde de kimseden korkmayan, parti yüzde 10 yüzde 15 alsın ama koltuk bize kalsın diyenlere meydan okuyan bir yapı ve başka bir gelecek mümkün.” ifadelerini kullandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti