Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiçek ve Zeybek’ten iki ziyaret

Vali Gökmen Çiçek’in eşi

Vali Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek, Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifi ürünleriyle, Cumhuriyet Sucukları firmasında birlikte incelemede bulundu

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek, birlikte ziyaretlerde bulundu.
Sümeyra Çiçek ile Sevim Zeybek ilk ziyaretlerini Mareşal Kadın Kültür Evi’nde bulunan kadınlara yaptı. Kadın Kültür Evi ve Kadın Kültür Kooperatifinde incelemeler yapan Bayan Çiçek ve Bayan Zeybek’e Kadın Kültür Evi Müdiresi Hilal Büyükben yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sümeyra Çiçek ile Sevim Zeybek, Park Afyon AVM’de Çay Kadın Kültür Kooperatifi tarafından işletilecek olan Kadın Kültür Market ve Kafe’de devam eden çalışmaları yerinde değerlendirdiler. Çiçek ve Zeybek son ziyaretlerini Cumhuriyet Sucukları firmasına gerçekleştirdi. Bayan Çiçek ve Bayan Zeybek’e firmanın ürettiği sucuk, pastırma, kavurma gibi çeşitli et ürünlerinin üretim süreçleri hakkında bilgi verildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti