Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiftçiler Emekli İkramiyesi Alacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı sonrasında emekli ikramiyeleri ile ilgili bir açıklama olacak mı? 5000 TL Emekli İkramiyesi Çiftçiler Alacak Mı? ÇKS kaydı olan emekliler 5000 TL alacak mı? sorularının cevapları araştırılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında emeklilere ödenen 5000 TL ikramiyeyi çiftçilerin de alıp alamayacağı merakla bekleniyor. Toplantı sonrasında ekonomi çevreleri internet ortamında emekli ikramiyeleri ile ilgili bir açıklama olacak mı? 5000 TL Emekli İkramiyesi Çiftçiler Alacak Mı? ÇKS kaydı olan emekliler 5000 TL alacak mı? sorularının cevapları aranıyor.

Çiftçiler Emekli İkramiyesi Alacak Mı

Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı olduğu görülen çiftçiler çalışan emekli sayıldıkları için emekli ikramiyesi ödemesi alamadı. Diğer taraftan çalışan emekliler de 5000 TL ikramiye ödemesi kapsamında değerlendirilmedi. ÇKS belgesi olan, Ziraat Odası’na kaydı bulunan emekliler çalışan statüsünde değerlendirilerek 5000 TL ikramiye ödemesi almadı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti