Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiloğlu: Devre mülk aidatında makul artış yapıldı

Gecek Termal A.Ş. Başkanı

Gecek Termal A.Ş. Başkanı Ali Çiloğlu, devre mülk aidat fiyat artışının ekonomik şartlar gereği zorunlu olarak makul ölçüde yapıldığını açıkladı

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) şirketi Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiloğlu, İşletme Müdürü Habip Öztoprak’la birlikte ekonomik dalgalanma nedeniyle devre mülk aidatlarına yapılan zammın fazla olduğu eleştirilerini gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirdi.
“420 DEVRE MÜLK KULLANICISINA HİZMET VERİLİYOR”
Ali Çiloğlu, 2022 yılının hayırlara vesile olmasını diledi. Gecek Termal A.Ş.’nin 1997 yılında ATSO bünyesinde yap-işlet-devret modeliyle yeniden yapıldığını söyleyen Çiloğlu, “Dönemin Valisi rahmetli Ahmet Özyurt’tan bugüne kadar 45 villamızın 9 tanesi apart olarak hizmet vermektedir. Geriye kalan 36 villamızda termal devre mülk olarak kullanılmaktadır. Toplam 420 devre mülk sahibine hizmet sunuyoruz. Dünden bugüne şirket yönetimi olarak elimizden geldiğince ATSO bünyesindeki Gecek Termal A.Ş’yi devre mülk kullanıcılarımızın yanı sıra mesire alanıyla birlikte dışarıdan gelen misafirlerimize apart olarak çok yönlü hizmet veriyoruz. Gecek Termal İşletme Müdürü Sayın Habib Öztoprak ve bünyesinde çalışan arkadaşlarla birlikte bu vesileyle bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
“AİDAT ARTIŞI EKONOMİK DALGALANMA NEDENLİ ZORUNLULUK”
Geride kalan 2021 yılının Ocak ayından bugüne kadar yaşanan ekonomik dalgalanmaya dikkat çeken Çiloğlu, “Herkesin şunu iyi bilmesi gerekiyor ki, 650 TL olan devre mülk aidat bedeline gönül isterdi ki hiç zam yapmamayı en fazla 700 TL olarak yeni tarifeyi belirlemek isterdik. Ama ekonomik koşulları göz önüne alarak düşündüğümüzde en ince teferruatıyla irdeledik ve inceledik. ATSO Gecek Termal A.Ş Yönetim Kurulu üyeleri olarak her bir devre mülkün bize bir günlüğü 180 TL’ye mal olmaktadır. Bu maliyeti en asgari düzeyde kullanıcılarımıza yansıtarak asgari oranda yılda 3 defa devre mülk kullanma hakkı bulunan hemşehrilerimiz ve ülke genelinden misafirlerimize bin 250 TL devre mülk adiat bedeli belirledik. Bu artış bir yıllık masraflar göz önüne alınarak yapılmıştır. Belki bu rakam fazla görülebilir ama geçmişte aldığımız aidatlara bakılırsa mecbur kaldık. Kullanıcıların hoş görüsüne sığınırak geriye kalan 13 yılı değerlendirmeye çalışıyoruz. Yoksa kimseden kesinlikle fazla bir aidat almak niyetinde değiliz.” diye konuştu.
“HAVUZLAR SALGINDA
20 AY KAPALI KALDI”
Ekonomik şartlar gereği makul bir fiyat artışına gitmek zorunda kaldıklarını dile getiren Çiloğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Devre mülk aidat artışıyla ilgili şunuda paylaşmak istiyorum. Mart ayı itibariyle başlayan küresel salgın tedbirleriyle birlikte umumi kullanıma açık olan havuzlarımız 20 ay boyunca kapalı kaldı. Gelirlerimiz giderlerimizi karşılamadığı için Halk Bankasından kredi kullandık. Halen daha işi aldığımız bu kredi ile götürüyoruz. Salgın tedbirleri döneminde ara ara devre tatillerimizde kapalı kaldığı için banka kredisi kullanıyoruz. Mecburen böyle bir uygulamaya gidildi.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti