Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiloğlu güven tazeledi – Kocatepe Gazetesi

Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları
Çiloğlu güven tazeledi

Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Birlik ve Dayanışma Derneği’nin olağan seçimli genel kurul toplantısı dün sabah saat 11.00’de Toptancı Hali Sosyal Tesisleri dernek binasında yapıldı.
Toplantıda yönetim, faaliyet ve denetim raporları tek tek okunarak oybirliği ile ibra edildi.
DERNEK 37 YILDIR HİZMETTE
Dernek Başkanı Ali İhsan Çiloğlu yaptığı konuşmada mevki ve makamların gelip geçici olduğuna dikkat çekti. Bu görevlerde bulunanların birlik ve beraberliği koruması gerektiğini belirten Çiloğlu; “Yasaların bizlere tanıdığı yetki ile görevlerimizi yürütmek zorundayız. Bilindiği üzere bize geçmişte verilen görev ile yönetim kurulunu bugünlere kadar taşıdık. Derneğimizin kuruluşunun 37. yılı idrak ediyoruz. Türkiye Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği, Türk Halk Federasyonunun kurulmasına kurucu üye olarak katılmıştır. O günden bugüne derneğimizi getirmekteyiz” dedi.
VALİ GÜNER’DEN KANDİL ZİYARETİ
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’nin Antalya’da yasalarda ki eksikleri giderebilme yönünde bir toplantı öngörüldüğünü söyleyen Çiloğlu şöyle konuştu: “Sayın Bakanımızla bir toplantı öngörüldü. Ancak dernek genel kurul toplantımızın daha önemli olması nedeniyle toplantıya katılamadık. Bu vesile ile Sayın Bakanımızın dernek üyelerimize selamını iletiyorum. Aynı zamanda geçmiş Miraç Kandilinizi de kutluyorum. Kandil dolayısıyla Sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner, sağ olsun derneğimizi ziyaret etti. Toptancı halimiz de bir saati aşkın süre bir aradaydık. Sorunlarımızı kendilerine dile getirdik.”
ÇİLOĞLU YENİDEN BAŞKAN
Toptancı Hali önüne geçtiğimiz yıllarda Pazar günleri açılan oto pazarına yönelik şehrin atanmış ve seçilmiş yöneticileri ile gerekli diyaloglarda bulunduklarını hatırlatan İhsan Çiloğlu şunları söyledi: “Farkında olunduğu üzere bir aydan fazla süredir Pazar günleri halimizin önüne açık oto pazarı kurulmamaktadır. Açık oto pazarının yeri eskiden olduğu gibi Fuar Hastanesinin arkası ile Galericiler Sitesi’nin önüne kurulmaktadır.” Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Birlik ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Ali İhsan Çiloğlu’nun Başkanlığında; İhsan Beşkardeşler, Nuri Türkmen, Ali İhsan Çavaş, İhsan Çiloğlu’ndan oluştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti