Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiloğlu: Ramazan bereketi sürecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Yaş Sebze Meyve
Çiloğlu: Ramazan bereketi sürecek

Afyonkarahisar Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Ali Çiloğlu, yaş-sebze meyvede ki bolluğun ucuz fiyat olarak etiketlere yansıdığını söyledi.
Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Ali Çiloğlu, Kocatepe Gazetesi muhabirine piyasayı değerlendirdi. Yaş sebze meyve piyasasının ürün açısından bol, fiyat açısından da ucuz olduğunu ifade etti. Çiloğlu şöyle konuştu:
“Çok büyük bolluk var, çok büyük ucuzluk var. En iyi domates Antalya Halinde şu anda 1 lira 50 kuruştur. Afyonkarahisar Toptancı Halinde birinci kalite domates 2 lira, ikinci kalite domates 1 lira 50 kuruştur. Biber Antalya Halinde tamamı 1 lira 50 kuruş fiyatla domates gibi son derece makul bir fiyat aralığındadır. Biberin ilimizde ki fiyatı da 2 liradır. Şu anda bol olan yaş sebze ve meyveyi ucuz tüketiyoruz. İnşallah Ramazan Bayramından sonra da Ramazan bereketi devam edecek. Kış sezonunda çok soğuk havalar nedeniyle pahalı olan yaş sebze meyve artık fakir fukaranın da alışveriş yapabileceği durumdadır. Bu vesile ile halkımızın Ramazan Bayramını şimdiden Afyon Toptancı Hal esnafı ve Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği olarak kutluyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi