Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çin’e mermer ve kiraz ihracatı yapılacak”

“Çin’e mermer ve kiraz ihracatı yapılacak”
“Çin’e mermer ve kiraz ihracatı yapılacak”

Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’i ziyaret etti.
Ziyarette iki ülke arasındaki ticaret hacmi ve Afyonkarahisar’dan Çin’e ihraç edilecek ürünlerle ilgili bilgiler veren Beşer, “2019 yılında Çin’e ihraç edilecek ürünler arasında mermer ve kiraz çok önemli bir yer tutuyor. Bununla beraber Türkiye’den de çok önemli ve çok güçlü firmalar derneğimizi destekliyor. Hem Çin, hem de hükümetimiz tarafından desteklenmek derneğimizin gücünü arttırıyor.” dedi.
AK Parti İl Başkanı Sezen ise, “AK Parti olarak ihracat ürünlerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi konusunda her zaman üreticilerimizin ve işadamlarımızın yanındayız. İthalatı azaltmak ve ihracatı artırmak için yatırımcılarımıza ve ihracatçılarımıza desteğimizi her geçen gün arttırarak, sürdürüyoruz. Bu çerçevede şehrimiz önemli bir ihracat hacmine sahip. Gerek mermeri ile gerek tarımsal ürünleri ile ciddi bir önem arz ediyor. İnşallah 2019 yılında mermer ve kiraz ihracatı tavan yapacaktır” ifadelerine yer verdi.