Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Civciv katliamı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Civciv katliamı

Yüzlerce minik civciv Bolvadin çöplüğünde ölüme terk edildi. Olayın failleri aranıyor

Bolvadin ilçesinde Belediye’ye ait Şehir Çöp Toplama Merkezine canlı olarak bırakılan civcivler ölüme terk edildi. Bolvadin Belediyesi’ne ait Şehir Çöp Toplama Merkezinde yaşanan toplu civciv katliamı büyük tepkiyle karşılandı.
Ölüme terk edilen civcivlerin durumuna Bolvadin Belediyesi ekipleri el koydular. Civcivlerin canlı halde gecenin geç saatlerinde çöplüğe bırakıldığını belirten Bolvadin Belediyesi yetkilileri bu katliamın sorumlularını araştırdıklarını, gereken her türlü yaptırımı uygulayacaklarını bildirdiler.
Belediye Zabıta Müdürü Fevzi Bağçevan acımasızca bırakılan civcivlerin katliamına göz yummayacaklarını söyledi. Civcivlerin gece geç saatlerde bırakıldığını aktaran Bağçevan ekipler tarafından gerekli önlemlerin alındığını ve civcivlerin daha fazla ölümle-rine göz yummayacaklarını ifade etti. Bunu yapanları vicdansızlık olarak nitelenediren Bağçevan şöyle devam etti:’ ’Gerçektende bu durum karşısında şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Canlı olarak bırakılan bu civcivler kurda, kuşa yem yapılmaktadır. Büyük bir ihtimal gece geç saatlerde bırakılıyor. Ekiplerimiz taraından gerekli önlemlerimizi aldık bu işin peşini bırakmıyacağız’’ şeklinde konuştu.