Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

ÇİZGİ

Türk Milletinin ve Devletinin bekası temelinde milli ve manevi değerler esas alınarak kurulan Cumhur İttifakı, elbette Ankara merkezli koruyucu, kurtarıcı milli siyasetini sürdürecektir.
Bu durumdan rahatsız olan küresel güçlerin içimizdeki sözcüleri, her akşam toplumsal algı oluşturmak için ezberletilmiş cümleleri papağan misali tekrarlayıp Sayın Cumhurbaşkanımıza akıl vermeye, topluma da küresel zehri aşılamaya devam ediyorlar.
Aslında biz bu sahneye alışkınız. Ne zaman ki Türk devlet politikası Türk Milletini, Türk Devletinin bekasını ön plana çıkararak var oluşunu, güvenliğini, yükselişini esas alan bir siyaset yürütürse, dış güçlerin sözcülüğüne soyunanlar rolünü oynamaya başlar.
Türk Milletinin, devletinin ve vatanının menfaatlerinden rahatsız olan “Gezici” lafazanlara inat, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Cumhur İttifakını dipdiri tutacak, Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerinin temel taşlarını döşeyeceklerdir.
Lakin bu yolda ilerken durmadan sızlayan yaralarımıza inat; aldığımız her bir nefesin şükründeyiz. E l h a m d ü l i l l a h…! Hiç bir zaman kimseyi ötekileştirmedim fakat bazıları var ki onlar zaten hiç bizden olmadı. Bu toprakların evladı olmadı olamaz da.
Muhaliflikle hainlik arasında öylesine kalın bir çizgi var ki aslında görmemek için hem dünya hem de gönül gözünün kör olması gerek, tabii Muhalif olmak bir kimlik olabilir, çekici de gelebilir eğer bir böyle bir kimlik aranıyorsa asıl muhalif biziz. Neden mi?
Çünkü terör örgütleri;
PKK’ya muhalifiz.
FETÖ’ye, DEAŞ’a, DHKP-C’ye muhalifiz.
Türkiye’ye dar gömlek giydirmek isteyen emperyalistlere muhalifiz.
Tek tarafımız Türkiye Gerisi teferruattır!
Gördük ki Memlekette Dolar çıkınca sevinen
Faiz yükselince alkışlayan ilginç bir kitle var,
Onlar da kendilerine muhalefet diyor.
Biz ise tek kelimeyle “Hain” diyoruz!
Birileri Asya üzerinden bile tersten satış yapıp ülkene operasyon çekiyor. Ve sen bu kirli operasyonu alkışlıyorsun.
Bu alçaklık yeter mi acaba sizlere!
Yetmiyor ama…
Öyle ki daha neleri var mesela abdest almayı vaftiz olmak sananları da görüyoruz!
“Demokrasi” diyerek parti kuruyorlar.
Meclise giriyorlar.
Sonra özerklik isteriz.
Sonra yavaştan bölüp devlet isteriz.
Devlete kafa tut.
İsyan başlat.
Sonra ABD ve Avrupa’dan silah al yığ.
Meclisten atılıp kapatılınca “demokrasi” katledildi.
HDPKK’nın asıl tehlikesi bölücülük değil. Asıl tehlikesi:
Kürtleri ABD, Fransa, Almanya, İsrail yerine Türkiye ve Türklere düşman etmek.
HDPKK, İslamsız Kürt Projesinin ana aktörü.
HDPKK, Kürt-Türk savaşı başlatmanın sosyopsikolojik aracı.
Tezgah bildik, figüranlar tanıdık, iç ve dış düşmanlar karşımızdadır. Bakınız Balkan Savaşı dönemi karikatürü sizinle paylaşmak isterim.

Osmanlı kalesini korumaya çalışıyor ama düşmanlar sadece dışarıda değil.
Ne kadar da tanıdık değil mi? Satın alınmış vatansızlarla kuyumuzu kazmaya çalışanlar, Finansal silahlarla ülkemizi yaylım ateşine tutanlar, unutmasınlar ki, karşılarında fedakârlık nişanesi bir iman, ve tüm zorlukları göğüsleyecek kutlu bir irade bulacaklardır. Tarih boyunca Canımızla ve Malımızla sınanıyoruz. Canından geçen malından geçemez mi? Haçlının türlü oyunları bitmedi bitmiyor oynasınlar bakalım. Unutmayalım ki Türkiye dövizden kat be kat büyüktür. Bunu heyecan ve cesaretle ispatlamanın zamanı gelmiştir. Zaman Türk’ündür, Türk milletinindir. Ülkemiz tahakküm altına alınmaya çalışılmaktadır. Sebepler bellidir nedenler ortadadır. Terör, darbe, ekonomik krizler yıllarca kanımızı emen keneler gibi kurgulanmış ve kullanılmıştır. Ancak düşmana ganimet, kuzgunlara yem, kuduzlara av olmayacağız. Bugün sorumluluk üstlenilmeyecekse, eller taşın altına koyulmayacaksa ne zaman olacaktır? Ya boyun eğeceğiz ya dik yürüyeceğiz. Ben boyun büküp tok gezeceğime dik yürüyüp aç gezmeyi tercih ederim. Ant olsun ki zalimler zafer naraları atamayacaklar. Liderim Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi Ülkemize güveniyoruz. Türk milletine yürekten inanıyoruz. Döviz, faiz ve rant lobisinin sırtımızı yere getiremeyeceğinden inancımız kadar emin olduğumuzu dosta, düşmana haykırıyoruz.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER