Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban 10’ncu sırada – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çoban 10'ncu sırada

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan “Yerel Yönetimler Performans” araştırmasında, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın, en başarılı il belediye başkanları kategorisinde 10’uncu sırada yer aldığı bildirildi

Belediye Başkanlarının 3 yıllık performanslarının değerlendirildiği araştırmada 16 büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları ve en başarılı 15 il belediye başkanının belirlendiği çalışma kapsamında, Türkiye genelinde ‘En başarılı büyükşehir belediye başkanı, en başarılı il belediye başkanı ve en başarılı ilçe belediye başkanı’ performans oranları belirlendi.
İlçe Belediye Başkanları arasında İstanbul Şişli Belediye Başkanı birinci, büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ilk sırada yer aldığı belirtildi.
Araştırmada ‘Genel olarak mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?’ sorusunun yöneltildiği çalışmada ise, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın, 15 en başarılı il belediye başkanları arasında 10’uncu sırada yer aldığı kaydedildi. Afyonkarahisar’da 853 denekle “Yüz yüze görüşme yöntemi” ile yapılan ve deneklere genel olarak düşündüğünüzde mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz? sorusu yöneltilen araştırmada katılımcıların yüzde 45’i ‘evet’ yüzde 40’ı hayır ve yüzde 15’i ise kısmen cevabı verdi. Başkan Çoban bu sonuçla 31 İl Belediyesinde yapılan araştırmada en iyi 10’uncu Belediye Başkanı seçildi. (Kocatepe)