Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban Ailesi gönül alıyor – Kocatepe Gazetesi

Çoban Ailesi gönül alıyor – Kocatepe Gazetesi
Çoban Ailesi gönül alıyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçim zorluğu çeken ailelere, aynî yardımların yanı sıra bir miktar maddi yardımda bulundu. Ziyaretlerde öksüz çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, yaşadıkları zorluklara rağmen derslerinde oldukça başarılı olan çocukları tebrik etti; her birine ayakkabı, elbise, top, oyuncak bebek, araba gibi hediyeler verdi.
Çocuklara eğitim hayatlarında başarılarının devamını dileyen Başkan Çoban; “Devletimiz, Hükümetimizin, Belediyemiz ve hayırseverlerimiz her zaman arkanızda. Yeter ki; derslerinizi çalışın. Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin” diye konuştu. Devletin ve Belediye’nin sunduğu bazı sosyal yardımlardan habersiz olan aileleri bilgilendiren Başkan Çoban, ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi.
Ziyaret ettiği üç ayrı evde eşi vefat etmiş ve çocuklarıyla devletin, Belediye’nin ve hayırseverlerin sağladığı imkânlarla yaşamaya çalışan annelere şefkat elini uzatan Çoban Ailesi ilk ziyaretini Dairecep Mahallesi’nde ikamet eden Ş. A. Ailesi’ne yaptı. Eşi trafik kazasında vefat eden ve iki çocuğu ile birlikte hayat mücadelesi veren annenin acısına ve sıkıntısına ortak olan Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban’ın ikinci adresi Sümer Mahallesi’nde ikamet eden Ş.Ç ailesine oldu. Çoban ailesi, eşi altı ay önce vefat eden iki çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan vefakâr anneye umut ışığı oldu. Başkan Çoban ve eşi son ziyareti Hoca Ahmet Yesevi Mahallesine gerçekleştirdi.