Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hakan Erdoğan’ın yanı sıra beraberindeki yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Dernek Başkanı Hakan Erdoğan, geride kalan 10 yıllık süre içerisinde derneğin çalışmalarına büyük destek veren ve her zaman yanlarında olan Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Başkan Çoban ise engelli vatandaşların sorunlarına ortak olmak ve bu sorunlara çözüm üretmek için büyük çaba gösterdiklerine dikkat çekerek, engelli vatandaşların engelleri aşarak toplum içerisinde hayatlarını en iyi şartlarda sürdürmeleri için Afyonkarahisar Belediyesi olarak kendilerine her zaman destek olduklarını söyledi.
ASAYİŞ
19 gün önceGÜNDEM
03 Temmuz 2022SPOR
03 Temmuz 2022GÜNDEM
03 Temmuz 2022FUTBOL
03 Temmuz 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
03 Temmuz 2022GÜNDEM
03 Temmuz 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.