Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çoban, her zaman yanımızda” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin
"Çoban, her zaman yanımızda"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası ile Sebzeciler Odasını makamında kabul etti. İlk ziyaret, Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden geldi.
Ziyarette Başkan Burhanettin Çoban, yapılan genel kurulun ardından yeniden Başkanlığa seçilen Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ve yönetimine hayırlı olsun temennilerini ileterek tebrik etti. Oda Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ise ‘esnaf dostu’ olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın her zaman desteğini yanlarında hissettiklerini ifade ederek kabulünden dolayı kendisine şükranlarını sundu.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın diğer ziyaretçileri de geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından Sebzeciler Odası Başkanlığına seçilen Veysel Gök ve yeni yönetimi oldu.
Zabıta Müdürü Murat Gürsan’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Çoban Sebzeciler Odası Başkanlığına seçilen Veysel Gök ve yeni yönetimine hayırlı olsun temennilerini iletti. Oda Başkanı Veysel Gök ise Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliği halinde olacaklarını ifade ederek Başkan Çoban’a teşekkürlerini sundu.