Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban ihtiyaç sahiplerini sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Çoban ihtiyaç sahiplerini sevindirdi – Kocatepe Gazetesi
Çoban ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Burhanettin Çoban, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ediyor.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban ile birlikte ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.  Dönem dönem gerçekleştirdikleri ev ziyaretleriyle zor koşullarda yaşamını sürdüren ailelerin yanında olan Başkan Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, bu ziyaretlerde ailelerin sıkıntılarını dinleyip ihtiyaçlarını gideriyor. Belediye Yardım Biriminin belirlediği ihtiyaç sahibi üç farklı aileyi ziyaret eden Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, ilk ziyaretini Sümer Mahallesine gerçekleştirdi. Çoban Ailesi, üç çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan vefakâr anneye umut ışığı oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çoban, gençlere eğitim hayatlarında başarı dileklerini ileterek devletimizin okumak isteyen herkese bütün imkanları seferber ettiğine dikkat çekti ve hükümetimizin“ Ben okuyacağım” diyen herkesin yanında oluğunu ifade etti.
Başkan Çoban’ın bir sonraki ziyareti Tacı Ahmet Mahallesine oldu.  Eşi vefat eden ve 2 çocuğu ile birlikte yaşayan annenin yaşam mücadelesi karşısında oldukça etkilenen Çoban Ailesi sıkıntılarını dinleyerek dertlerine ortak oldu. Başkan Çoban’ın son ziyareti Hasan Karaağaç Mahallesinde lösemi hastası küçük çocuğa oldu. Minik Mehmet’le yakından ilgilenen Başkan Çoban, ailesine acil şifalar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Her ziyarette gördüğü manzara ve dinlediği hayat hikâyeleri karşısında bir hayli duygulanan Başkan Burhanettin Çoban, geçim zorluğu çeken ailelere, mutfak aletleri, tekstil ürünleri ve aynî yardımların yanı sıra bir miktar maddi yardımda bulundu. Ziyaretlerde yetim çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, yaşadıkları zorluklara rağmen derslerinde oldukça başarılı olan çocukları tebrik edip; her birine, tablet, top, oyuncak bebek, oyuncak araba gibi çeşitli hediyeler verdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban’a ziyaretleri sırasında, Yardım Birimi Sorumlusu Ahmet Çınar ve Yardım Birimi personeli eşlik etti.