Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban, merkez köylerini inceledi

İGM Başkanı Av. Burhanettin

İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban ve Meclis Üyeleri, köylerin ihtiyaçları ve yapılan çalışmaları yerinde tespit etmek için başlattıkları köy gezilerine devam ediyorlar

 

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban’a son yaptığı köy ziyaretlerinde; İGM Üyeleri Av. Ferda Ertürk, Nurettin Birliktir, Mustafa Yılmazaslan ve Ali Karkı eşlik etti. Çoban ve beraberindekiler merkeze bağlı Bayramgazi, Köprülü, Saraydüzü ve Saadet köylerini ziyaret etti.
Köylerin muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan İGM Üyeleri köylerin sorunları hakkında bilgi aldı. Köy sakinleriyle sohbet eden Burhanettin Çoban, sorun ve sıkıntılarını dinleyerek sorunların çözümü için İl Genel Meclisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Çoban şöyle konuştu: “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır.”
Çoban, köy incelemeleri sırasında okulların sorun ve ihtiyaçlarının yanı sıra köylerin su ve yol durumları hakkında da bilgi aldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi