Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban’dan “eğitime” destek istediler

Bu haberin fotoğrafı yok

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat Selek ve beraberindekiler İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ettiler

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat Selek, Okul Aile Birliği Başkanı Selma Ökten ve öğretmenlerle birlikte İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.
“EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ”
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunun sosyo-kültürel yapısının konuşulduğu ziyarette, Okul Müdürü Selek, İGM Başkanı Çoban’dan okuldaki başarının artması adına mahalleye ve okula destek istedi. Belediye Başkanlığı döneminde okula destek verdiklerini hatırlatan İGM Başkanı Çoban, “Bizler Afyonkarahisar’da her alanda güzel hizmetler verebilmek için varız. Tabi ki eğitim önceliğimiz bize düşen görev ne ise yapmaya hazırız.” dedi.
“EĞİTİMSİZ TOPLUMLARIN GELECEĞİ YOKTUR”
İGM olarak eğitimi çok önemsediklerini dile getiren Çoban, “Eğitim her şeyin başıdır. Eğitimsiz toplumların asla geleceği yoktur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerini alabilmeleri için yeni ve içerisinde her türlü eğitim donatılarının bulunduğu okullarımızın yapılması ve bunların hayata geçirilmesi ile ancak mümkün olabilir. Sağlık, kültür, turizm ve spor alanında büyük katkılar yapan meclisimiz eğitim alanında da katkılarını devam ettirmektedir. Zira bizler eğitime çok önem veriyor ve bunu önemsiyoruz. Bu nedenle Afyonkarahisar merkezde ve İlçelerimizde hatta köylerimizde eğitim adına desteklerimiz sürecektir.” ifadelerini kullandı.
Selek ise, Başkan Çoban’ın eğitime karşı duyarlılığını bildiklerini kaydederek, kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette İl Genel Meclisi Üyesi Nurettin Birliktir de yer aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti