Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban’dan tiyatroculara özel iftar – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,
Çoban'dan tiyatroculara özel iftar

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Şehir Tiyatrosu’nun bu sezon beğeniye sunduğu Salaklar Sofrası’ ve ‘Bana Bir Şeyhler Oluyor’ isimli oyunlarda görev alan ekiple iftar yemeğinde bir araya geldi.
“BAŞKANIMIZ HEP YANIMIZDA”
Ünlü Yazar ve Yönetmen Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan ve bir ailenin yaşadığı trajikomik olayları anlatan “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı komedi türü oyun ve Francis Veber tarafından yazılan, H. Can Utku tarafından tiyatroya uyarlanan ‘Salaklar Sofrası’ isimli oyunu Afyonkarahisarlılar’ın beğenisine sunan ekip, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın davetlisi oldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Hasan Elmas ve oyuncuların katıldığı organizasyonda birlik ve beraberlik mesajları veren ekip, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nazik davetlerinden dolayı şükranlarını sundu.
“PERFORMANSINIZ TAKDİRE ŞAYAN”
Gösterime girdiği tarihten bu yana her iki oyununda kapalı gişe oynadığını aktaran Başkan Çoban, görev alan tüm ekibi gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti. İlimizde tiyatro sanatının gelişmesi adına verdiği desteğin bundan sonrada devam edeceğini kaydeden Başkan Çoban, yemek boyunca oyuncularla sohbet ederek taleplerini dinledi.
“BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ OLMASAYDI BAŞARAMAZDIK”
Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas ise Başkan Burhanettin Çoban’ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini dile getirerek, “Başkanımızın desteği olmasaydı, bizler bu başarıyı yakalayamazdık. Ekibim adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca her sezon sonu olduğu gibi bu sezon sonu da bizleri özel olarak ağırlaması nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. Gecenin sonunda Başkan Burhanettin Çoban oyunculara hediye takdim etti.